• Business

    Thomas Cook: Τεράστια ζήτηση για διακοπές στην Ελλάδα, αύξηση 40% στις κρατήσεις

    Διακοπές Σαντορίνη


    Αύξηση 40% παρουσιάζουν οι κρατήσεις για διακοπές στην Ελλάδα μέσω του μεγάλου ταξιδιωτικού ομίλου Thomas Cook, ο οποίος ανακοίνωσε τα μέχρι τώρα δεδομένα του για την κίνηση στην τουριστική αγορά της Ευρώπης. 

    Οι αυξημένες κρατήσεις για την Ελλάδα, αλλά και η ζήτηση για Κύπρο, Βουλγαρία, Πορτογαλία και Κροατία, αντισταθμίζουν τη συνεχιζόμενη αδύναμη ζήτηση για την Τουρκία, ανακοίνωσε  ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Πέτερ Φανκχάουζερ, κατά την παρουσίαση των τριμηνιαίων αποτελεσμάτων της.

    «Στην προετοιμασία για την καλοκαιρινή περίοδο, επεκτείναμε τις προσφορές μας για διακοπές στην Ελλάδα και σε μία σειρά μικρότερων προορισμών στην Ευρώπη και είμαι ευχαριστημένος ότι αυτές οι έγκαιρες δράσεις μας απέδωσαν», σημείωσε

    Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Thomas Cook, οι πελάτες του τουρ οπερέιτορ από όλη την Ευρώπη που θα κάνουν διακοπές στη χώρα μας το 2017 αναμένεται να ανέλθουν 2,5 εκατομμύρια, 500.000 περισσότεροι σε σχέση με το 2016.

    «Η αύξηση καταγράφεται για το σύνολο των προορισμών της Ελλάδας και σε όλα τα νησιά. Θα μου άρεσε να πω ότι η Ρόδος παρουσιάζει αύξηση χάρη στην Thomas Cook, όμως θα ήταν υπερβολή», δήλωσε.

    Δύο νέες πτήσεις με προορισμό την Ελλάδα προστέθηκαν στο Ην. Βασίλειο ενώ η προσφορά του τουρ οπερέιτορ στη χώρα μας έχει διευρυνθεί με την προσδοκία ότι θα υπάρξουν ισχυρές επιδόσεις φέτος.

    «Στη δραστηριότητά μας στη Βρετανία, οι συνολικές κρατήσεις είναι αυξημένες 1%, με την Ελλάδα, την Κύπρο και άλλους μικρότερους ευρωπαϊκούς προορισμούς να έχουν ιδιαίτερα καλές επιδόσεις. Η μέση τιμή πώλησης είναι αυξημένη 2%», πρόσθεσε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Π. Λιβανός-Δ. Κοπελούζος: Χρυσό deal για το φυσικό αέριο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέες πιέσεις στην αγορά ομολόγων. Πάνω από 10% η απόδοση στο 2ετές ομόλογο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τρόικα σε κυβέρνηση: Επιτέλους τελειώστε με το Ελληνικό



    ΣΧΟΛΙΑ