Menu
1.27%
Τζίρος: 229.15 εκατ.

Τα «μυστικά» μιας αποτελεσματικής διαπραγμάτευσης με servicers και funds

Ράλι ανόδου για τη στερλίνα δια…χειρός May

Ξέφρενο ράλι ανόδου πραγματοποιηθεί σήμερα η στερλίνα, καταγράφοντας τα μεγαλύτερα ημερήσια κέρδη έναντι του αμερικανικού νομίσματος από το 2008. Σύμφωνα με τους αναλυτές η μεγάλη άνοδος οφείλεται στην ανακοίνωση του σχεδίου εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ, από την πρωθυπουργό της Βρετανίας Theresa May. “Το γεγονός ότι η May θα θέσει την τελική συμφωνία για Brexit […]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Τερέζα Μέι ξεσπά σε γέλια στη συνέντευξη Τύπου για το Brexit 
Brexit: Ο Τόνι Μπλερ προτείνει νέο δημοψήφισμα!
Brexit: Το μυστικό όπλο της Theresa May
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Ξέφρενο ράλι ανόδου πραγματοποιηθεί σήμερα η στερλίνα, καταγράφοντας τα μεγαλύτερα ημερήσια κέρδη έναντι του αμερικανικού νομίσματος από το 2008. Σύμφωνα με τους αναλυτές η μεγάλη άνοδος οφείλεται στην ανακοίνωση του σχεδίου εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ, από την πρωθυπουργό της Βρετανίας Theresa May.

“Το γεγονός ότι η May θα θέσει την τελική συμφωνία για Brexit στην κρίση και των δύο σωμάτων του βρετανικού κοινοβουλίου είναι θετικό για τη λίρα”, σχολίασε στο Bloomberg ο Αθανάσιος Βαμβακίδης, στρατηγικός αναλυτής της BofAML, καθώς όπως εξήγησε “για να το εγκρίνουν τα κοινοβούλια, σημαίνει ότι το deal θα είναι καλό”.

Σημειώνεται ότι το βρετανικό νόμισμα αύξησε τα κέρδη του μετά τις δηλώσεις May καταγράφοντας άνοδο 2,34% έναντι του δολαρίου ΗΠΑ με την ισοτιμία λίρας/ δολαρίου να διαμορφώνεται στα 1,2328 δολάρια. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ημερήσιο άλμα της λίρας έναντι του αμερικανικού νομίσματος από τις 20 Ιουνίου του περασμένου έτους.

Σε σχέση με το ιαπωνικό γεν η στερλίνα κερδίζει 1,72% στα 139,98 γεν, ενώ η ισοτιμία ευρώ / λίρας διαμορφώνεται στις 0,86 λίρες.

Η May μίλησε για ένα “καθαρό Brexit” όπου θα τηρηθούν σκληρές γραμμές στο εμπόριο και την μετανάστευση, ενώ υπογράμμισε ότι η Βρετανία θα επιδιώξει έναν νέο και ισότιμο συνεταιρισμό για την ΕΕ. Η ίδια ξεκαθάρισε ότι η Βρετανία θα εγκαταλείψει την ενιαία αγορά της ΕΕ, δίνοντας τέλος στα σενάρια που ήθελαν την May να εξετάζει το ενδεχόμενο ενός “μαλακού Brexit”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Morgan Stanley: Εντυπωσιακά κέρδη αυξημένα κατά 83% για το 4ο τρίμηνο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκληρό Brexit: Οριστικά εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης η Βρετανία

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Pillarstone: Οι τράπεζες θα μεταβιβάσουν 4 ακόμα επιχειρήσεις για διαχείριση

 

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Neuropublic: Αίσθηση από την τοποθέτηση στη θέση του προέδρου, του Δημήτρη Αφεντούλη, στενού συνεργάτη της Μαριάννας Λάτση

Xρηματιστήριο: Η μεγάλη μάχη Βαρδινογιάννη – Βακάκη για τον MSCI

Στο σπίτι της οικογένειας Βαρβέρη (Moda Bagno): 50 χρόνια design, το success story, η νέα εποχή με τον Αλέξανδρο και τον Φίλιππο και το ταλέντο του Νίκου Βαρβέρη στη… ζαχαροπλαστική!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δικαστική νίκη που γύρισε σε κέρδη από ζημιές τη FrieslandCampina Hellas
Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου: H ιδρύτρια του The Artians μιλάει στο Mononews για τη φορέσιμη τέχνη
Στάλε Σολμπάκεν: Ο άνθρωπος που πέθανε για 7 λεπτά (!), απειλεί τη Βραζιλία στο Μουντιάλ
«La Casa de NN Hellas»: Πώς η Μιχάλη βγάζει super κέρδη από τις αυξήσεις στα ασφάλιστρα
Continental: Πουλά τη μονάδα ContiTech στο Lone Star Funds με αποτίμηση €4 δισ.
Δανάη Μπεζαντάκου: «Μια άγρια φράουλα της Θάλασσας» στην προεδρία του Propeller Club
Pantelakis Securities για AKTOR: Η ΑΜΚ «ξεκλειδώνει» αξία ως τα 38 ευρώ ή 180% πάνω από τα τρέχοντα επίπεδα της μετοχής
Στην τελική ευθεία η έναρξη γεωτρήσεων για αποθήκευση διοξειδίου του άνθρακα στον Πρίνο
Έ. Χουλιάρα (ΣΦΕΕ): Η ταχύτητα είναι η λέξη-κλειδί για να μην μένουν «κλειδωμένοι» οι βιοδείκτες στην Ογκολογία
Μειωμένες πωλήσεις και κέρδη για τη Rolex στην Ελλάδα