Menu
0.77%
Τζίρος: 6.58 εκατ.

Allwyn: Ενδιάμεση διανομή €0,20 ανά μετοχή με δυνατότητα επανεπένδυσης – Οι ημερομηνίες για τους μετόχους (πίνακας)

Ράλι ανόδου για τη στερλίνα δια…χειρός May

Ξέφρενο ράλι ανόδου πραγματοποιηθεί σήμερα η στερλίνα, καταγράφοντας τα μεγαλύτερα ημερήσια κέρδη έναντι του αμερικανικού νομίσματος από το 2008. Σύμφωνα με τους αναλυτές η μεγάλη άνοδος οφείλεται στην ανακοίνωση του σχεδίου εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ, από την πρωθυπουργό της Βρετανίας Theresa May. “Το γεγονός ότι η May θα θέσει την τελική συμφωνία για Brexit […]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Τερέζα Μέι ξεσπά σε γέλια στη συνέντευξη Τύπου για το Brexit 
Brexit: Ο Τόνι Μπλερ προτείνει νέο δημοψήφισμα!
Brexit: Το μυστικό όπλο της Theresa May
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης: Add mononews.gr on Google

Ξέφρενο ράλι ανόδου πραγματοποιηθεί σήμερα η στερλίνα, καταγράφοντας τα μεγαλύτερα ημερήσια κέρδη έναντι του αμερικανικού νομίσματος από το 2008. Σύμφωνα με τους αναλυτές η μεγάλη άνοδος οφείλεται στην ανακοίνωση του σχεδίου εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ, από την πρωθυπουργό της Βρετανίας Theresa May.

“Το γεγονός ότι η May θα θέσει την τελική συμφωνία για Brexit στην κρίση και των δύο σωμάτων του βρετανικού κοινοβουλίου είναι θετικό για τη λίρα”, σχολίασε στο Bloomberg ο Αθανάσιος Βαμβακίδης, στρατηγικός αναλυτής της BofAML, καθώς όπως εξήγησε “για να το εγκρίνουν τα κοινοβούλια, σημαίνει ότι το deal θα είναι καλό”.

Σημειώνεται ότι το βρετανικό νόμισμα αύξησε τα κέρδη του μετά τις δηλώσεις May καταγράφοντας άνοδο 2,34% έναντι του δολαρίου ΗΠΑ με την ισοτιμία λίρας/ δολαρίου να διαμορφώνεται στα 1,2328 δολάρια. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ημερήσιο άλμα της λίρας έναντι του αμερικανικού νομίσματος από τις 20 Ιουνίου του περασμένου έτους.

Σε σχέση με το ιαπωνικό γεν η στερλίνα κερδίζει 1,72% στα 139,98 γεν, ενώ η ισοτιμία ευρώ / λίρας διαμορφώνεται στις 0,86 λίρες.

Η May μίλησε για ένα “καθαρό Brexit” όπου θα τηρηθούν σκληρές γραμμές στο εμπόριο και την μετανάστευση, ενώ υπογράμμισε ότι η Βρετανία θα επιδιώξει έναν νέο και ισότιμο συνεταιρισμό για την ΕΕ. Η ίδια ξεκαθάρισε ότι η Βρετανία θα εγκαταλείψει την ενιαία αγορά της ΕΕ, δίνοντας τέλος στα σενάρια που ήθελαν την May να εξετάζει το ενδεχόμενο ενός “μαλακού Brexit”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Morgan Stanley: Εντυπωσιακά κέρδη αυξημένα κατά 83% για το 4ο τρίμηνο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκληρό Brexit: Οριστικά εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης η Βρετανία

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Pillarstone: Οι τράπεζες θα μεταβιβάσουν 4 ακόμα επιχειρήσεις για διαχείριση

 

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα Big Boys στην CMF του Μαρινάκη, το ράλι της JUMBO, σε ποιους Έλληνες ζήτησε 250.000 ευρώ η Γκίλφοϊλ, ο πόλεμος Τάκη-Σφακιανάκη, και ένα QUIZ με την Κίμπερλι και τον εφοπλιστή

Τζον Κατσιματίδης για Γκίλφοϊλ: Ήταν υποκινούμενη η απομάκρυνσή της – Έκανε σπουδαία δουλειά στην Ελλάδα

Ακτή Βουλιαγμένης: Οι εκκρεμότητες για την είσοδο του Πρεμ Γουάτσα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Allwyn: Ενδιάμεση διανομή €0,20 ανά μετοχή με δυνατότητα επανεπένδυσης – Οι ημερομηνίες για τους μετόχους (πίνακας)
Ιωάννης Μαρτίνος: Η Signal Ocean αποκτά την εταιρεία πίσω από το Telix, το email της ναυτιλίας
Saudi Aramco: Προσφέρει πρόσθετα φορτία πετρελαίου στα ευρωπαϊκα διυλιστήρια
Motor Oil: Κανένας κίνδυνος για την ζωή των δύο εργαζόμενων από το συμβάν στο εργοστάσιο Κορίνθου – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου
Tesla Roadster: Ο Έλον Μασκ παρουσίασε το πρώτο «ιπτάμενο» αυτοκίνητο (βίντεο)
ΔΑΑ: Νέες διαδρομές και ξένο επενδυτικό ενδιαφέρον εκτινάσσουν την επισκεψιμότητα στα ύψη
Παναθηναϊκός: Κέρδισε 332.786 ευρώ από νυν παίκτη του Ολυμπιακού που δεν αγωνίστηκε… ποτέ
Netflix: O Peter Rice νέος επικεφαλής περιεχομένου – Το στοίχημα για την επιστροφή στην ανάπτυξη
ΔΕΠΑ Εμπορίας: Σε δοκιμαστική λειτουργία η πρώτη μονάδα παραγωγής βιομεθανίου στην Ελλάδα
Διώρυγα του Σουέζ: Επιστροφή του 50% των διελεύσεων των πλοίων μεταφοράς κοντέινερ