• Business

    Η Όλγα Μπορνόζη (Capital Link) στο Mononews: Τεράστια η επιτυχία των ναυτιλιακών forums σε Αθήνα και Λεμεσό

    Μπορνόζη

    Η γενική διευθύντρια της Capital Link Όλγα Μπορνόζη στο συνέδριο της Αθήνας στο ξενοδοχείο Divani Caravel


    Η εταιρεία Capital Link, που παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες επενδυτικού χαρακτήρα σε ναυτιλιακές εταιρείες, διοργάνωσε το Φεβρουάριο του 2017 δύο μεγάλα ναυτιλιακά συνέδρια στην Ελλάδα και την Κύπρο, στα οποία συζητήθηκαν καίρια ζητήματα που αφορούν το μέλλον και τις προοπτικές της ναυτιλίας σε διεθνές επίπεδο. Ακόμη, συζητήθηκε και το πώς η παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα θα μπορέσει να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις προκλήσεις που έχουν παρουσιαστεί στον κλάδο, αλλά και η προοπτική της παγκόσμιας οικονομίας.

    Με αφορμή την επιτυχή διεξαγωγή και των δύο συνεδρίων αλλά και του γεγονότος ότι για πρώτη φορά η Capital Link διοργάνωσε ναυτιλιακό συνέδριο στην Κύπρο, η γενική διευθύντρια της εταιρείας Όλγα Μπορνόζη τόνισε στο mononews.gr ότι και τα δύο συνέδρια «ολοκληρώθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία», τόσο από πλευράς των ομιλητών όσο και από πλευράς των συμμετεχόντων.

    Ιδιαίτερα για την Κύπρο, σημείωσε ότι «έγινε με πρωτοφανή για τη χώρα επιτυχία, ενώ για πρώτη φορά τέτοιου είδους συνέδριο πραγματοποιήθηκε εκεί. Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ σημαντική, καθώς ξεπέρασε τα 400 άτομα και μπορεί να άγγιξε ακόμη και τα 500». Η κα Μπορνόζη σχολίασε επίσης ότι οι ομιλητές που έδωσαν το παρόν στο πρώτο “Capital Link Cyprus Shipping Forum” που έλαβε χώρα στη Λεμεσό ήταν εξαιρετικοί και ήρθαν «τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό και συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία του», ενώ το forum καλωσορίστηκε ένθερμα από τη ναυτιλιακή κοινότητα της χώρας.

    Το ναυτιλιακό forum της Κύπρου έλαβε χώρα την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου του 2017, ενώ την αμέσως επόμενη εβδομάδα, όλο το επιτελείο της Capital Link μετέβη στην Αθήνα, όπου την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, διοργανώθηκε το ναυτιλιακό forum της Ελλάδας, όπου η συμμετοχή εκεί ξεπέρασε τα 1.400 άτομα.

    Όπως δήλωσε η κα Μπορνόζη στο mononews.gr, επίσημος προσκεκλημένος και στα δύο συνέδρια ήταν ο Zhang Ye, πρόεδρος του Shanghai Shipping Exchange, του οποίου η παρουσία και η συμβολή του, τόσο στη Λεμεσό όσο και στην Αθήνα, στάθηκε ιδιαίτερα σημαντική.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιώργος Λογοθέτης: Τριπλό «χτύπημα»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κ. Κωνσταντακόπουλος: Συνεχίζει την εκκαθάριση παλιών πλοίων η Costamare, κόντρα στο ρεύμα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Astican: Το success story των αδελφών Λασκαρίδη στην Ισπανία



    ΣΧΟΛΙΑ