• Business

    Μοτοδυναμική: Αλλαγές στους επικεφαλής των κλάδων της Porsche και της Yamaha αποφάσισε ο Σ. Χατζίκος

    • NewsRoom
    Μοτοδυναμική Χατζίκος

    Σωτήρης Χατζίκος, Διευθύνων Σύμβουλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ


    Αλλαγές στη διοίκηση ορισμένων κλάδων αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Μοτοδυναμικής, υιοθετώντας την σχετική εισήγηση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου, κ. Σωτήριου Χατζίκου. Οι αλλαγές στην υπάρχουσα οργανωτική δομή έχουν σκοπό τη βέλτιστη υλοποίηση των στόχων που έχει θέσει η Μοτοδυναμική, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συμβουλίου της.

    Αναλυτικότερα, εγκρίθηκαν οι εξής αλλαγές:

    Κλάδος Yamaha. Περιλαμβάνει το σύνολο των δραστηριοτήτων των δικύκλων και όλων των συναφών προϊόντων της Yamaha στην Ελλάδα καθώς και τις δραστηριότητες της εταιρίας σε Ρουμανία και Βουλγαρία. Ως επικεφαλής του κλάδου αναλαμβάνει ο Γιάννης Σώκιαλης.

    Κλάδος Marine & Retail. Περιλαμβάνει το σύνολο των δραστηριοτήτων της εταιρίας στον χώρο της θάλασσας (προϊόντα Yamaha και Selva, πωλήσεις και ενοικιάσεις σκαφών), το Μοτοδίκτυο και το MotoDirect, ενσωματώνοντας επίσης το σύνολο των δραστηριοτήτων σε αξεσουάρ και ελαστικά. Ως επικεφαλής του κλάδου αναλαμβάνει ο Γιώργος Λειβαδίτης.

    Κλάδος Porsche. Περιλαμβάνει το σύνολο των δραστηριοτήτων της Porsche στην Ελλάδα. Ως επικεφαλής του κλάδου αναλαμβάνει ο Θοδωρής Παπαδόπουλος.

    Ταυτόχρονα, διευκρίνισε πως η ανακοίνωση αποτελεσμάτων χρήσης 2016 έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 03.04.2017, ενώ η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων θα λάβει χώρα την Τρίτη 09.05.2017.

    Σημειώνεται ότι η Εταιρεία δεν θα διανέμει μέρισμα για τη χρήση 2016.

    Την ίδια ώρα, σε αγορά 300.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της Μοτοδυναμική έναντι τιμήματος 117.000,00 ευρώ (συνολική καθαρή αξία), προέβη στις 2/2 ο κ. Σωτήρης Χατζίκος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ Α.Ε.Ε., σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Celgene: Θετική γνωμοδότηση για επέκταση της ένδειξης της λεναλιδομίδης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος είναι ο “μυστηριώδης” ομογενής από την Βενεζουέλα που αγοράζει ξενοδοχεία στην Ελλάδα (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πόσες Ferrari, Bentley, Aston Martin, Lamborghini, Maserati, Porsche πωλήθηκαν στην Ελλάδα το 2016;



    ΣΧΟΛΙΑ