• Business

    Μοιρασμένοι οι Ρώσοι τουρίστες σε Ελλάδα και Τουρκία για το 2017!


    Κορυφαίος προορισμός στις πρόωρες κρατήσεις των Ρώσων για το καλοκαίρι είναι η Τουρκία, όμως και η Ελλάδα βρίσκεται πολύ ψηλά στη ζήτηση των Ρώσων τουριστών, σύμφωνα με έκθεση της Ένωσης Τουρ Οπερέιτορ της Ρωσίας (ATOR), η οποία στηρίζεται στις εκτιμήσεις τουριστικών πρακτόρων.

    Οπως αναφέρει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας Anadolu οι Ρώσοι τουρίστες θέλουν να επωφεληθούν από τις εκπτώσεις για έγκαιρη κράτηση στην Τουρκία, όπως επισημαίνεται, γεγονός που ενισχύεται απο την ανατίμηση του ρωσικού ρουβλίου έναντι τς τουρκικής λίρας αλλά και από τις μεγάλες εκπτώσεις τιμών στα ξενοδοχεία της Τουρκίας.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι μισές πρόωρες κρατήσεις των Ρώσων μέχρι τώρα είναι για την Τουρκία και οι άλλες μισές για Ελλάδα, Βουλγαρία, Ισπανία και ρωσικά θέρετρα.

    Η μέχρι στιγμής ζήτηση για Τουρκία είναι διπλάσια σε σχέση με πέρυσι τέτοια εποχή. Τα θέρετρα της Αττάλειας, Αλάνια, Side και Κεμέρ, είναι τα δημοφιλέστερα για τους Ρώσους, καθώς οι τιμές των ξενοδοχείων είναι μειωμένες κατά 50% αυτήν την περίοδο των πρόωρων κρατήσεων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συμμορίες Ρομά: «Θησαυρό» βρήκε η Ελληνική Αστυνομία (pics)

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι αλλάζει στο ΣΚΑΪ με Κοσιώνη στις 13 Φεβρουαρίου; Η “απάντηση” Αλαφούζου που αλλάζει τα δεδομένα!



    ΣΧΟΛΙΑ