• Business

    Μιχάλης Σάλλας: Συνεχίζει να εκπλήσσει. Σε ποια εταιρία επένδυσε

    • NewsRoom
    Μιχάλης Σάλλας τράπεζα

    Μιχάλης Σάλλας. Τραπεζίτης


    Με αμείωτη ένταση συνεχίζει να επενδύει σε συγκεκριμένους κλάδους της οικονομίας ο τραπεζίτης Μιχάλης Σάλλας. Μετά την Παγκρήτια Τράπεζα σήμερα ανακοινώθηκε ότι η Wealth Financial Services A.E. (συνδεδεμένος αντιπρόσωπος Ελληνικής ΑΕΠΕΥ) και το Lyktos Group (Μιχάλη Σάλλα) προχώρησαν σε συμφωνία συμμετοχής του Lyktos Group στην εταιρεία Wealth Financial Services Α.Ε.

    Η συμφωνία δημιουργεί σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης για την Wealth Financial Services Α.Ε. η οποία θα ενισχυθεί με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του LYKTOS GROUP στον χρηματοοικονομικό χώρο.

    Η Wealth Financial Services Α.Ε. είναι σήμερα η μεγαλύτερη ομάδα παροχής επενδυτικών συμβουλών στην χώρα αποτελούμενη από εξειδικευμένα στελέχη με πολυετή εμπειρία στον Τραπεζικό τομέα, προσφέροντας εύρος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε χαρτοφυλάκια πελατών αξίας άνω των 200 εκ ευρώ, ενώ παράλληλα έχει ολοκληρώσει με επιτυχία την συμμετοχή επενδυτών σε ομόλογα μεγάλων Ελληνικών επιχειρηματικών ομίλων (ενδεικτικά: MLS Πληροφορική, ΕΛΠΕ, ΟΤΕ, MOTOR OIL, ΙΚΕΑ).

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: The Wise Man: Οι νέες δουλειές του Μιχάλη Σάλλα και γιατί οι τραπεζίτες εμπιστεύονται τον Νίκο Πεφάνη

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Στρατηγικός επενδυτής στην Παγκρήτια Τράπεζα ο Μιχάλης Σάλλας

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γ. Προκοπίου: Χρονιά-ρεκόρ το 2016 για την Dynagas LNG Partners



    ΣΧΟΛΙΑ