• Business

    Κορρές: Αναδιάρθρωση στη μετοχική σύνθεση του άμεσου μετόχου της, την Arneta της Αλ. Δαυίδ

    • NewsRoom
    Γιώργος Κορρές

    Γιώργος Κορρές, πρόεδρος ΔΣ ΚΟΡΡΕΣ Α.Ε.


    Η Κορρές ανακοίνωσε την αναδιάρθρωση της μετοχικής σύνθεσης του άμεσου μετόχου της, της Arneta Ltd, συμφερόντων της Αλεξίας Δαυίδ. Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η Κορρές αναφέρει:

    Η εταιρεία ΚΟΡΡΕΣ Α.Ε. ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ (Εκδότρια) σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3556/2007, γνωστοποιεί, δυνάμει σχετικής γραπτής ενημέρωσης που έλαβε στις 8 Μαρτίου 2017 από τον άμεσο μέτοχό της ARNETA Ltd, (η οποία είναι εταιρεία συμφερόντων της Αλεξίας Δαυίδ), ότι στις 6 Μαρτίου 2017 αναδιαρθρώθηκε η μετοχική του σύνθεση κατόπιν της πώλησης του 100% των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφων που κατείχε σε αυτόν η Petran Investment Holding Ltd (Bahamas) στην THE AED CHILDREN’S 2011 TRUST με trustee: “ROTHSCHILD TRUST (SWITZERLAND) LTD”. Η κα Αλεξία Δαυίδ είναι το φυσικό πρόσωπο που έχει πλειοψηφικό έλεγχο στον πωλητή και αγοραστή. Συνεπώς, σύμφωνα με την εν λόγω ενημέρωση η νέα μετοχική σύνθεση της ARNETA Ltd είναι η ακόλουθη:

    korres arneta

    Σημειώνεται ότι δεν επήλθε αλλαγή στην έμμεση συμμετοχή του φυσικού προσώπου στα δικαιώματα ψήφου της εισηγμένης ΚΟΡΡΕΣ Α.Ε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Intercontinental: Εξαγόρασε τη Bierco έναντι 2,37 εκατ. ευρώ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλαστικά Κρήτης: Αλλαγές στη σύνθεση του ΔΣ – Νέος εσωτερικός ελεγκτής

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΑΝΕΚ: Προχωράει σε έκδοση ομολογιακού δανείου 22 εκατ. ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ