• Business

    100 Βρετανοί μηνύουν ελληνικό ξενοδοχείο σε μεγάλο τουριστικό νησί

    Βρετανοί ξενοδοχείο μήνυση


    Σχεδόν 100 Βρετανοί  τουρίστες μήνυσαν μεγάλο ελληνικό ξενοδοχείο, καθώς όπως ισχυρίζονται, αρρώστησαν σοβαρά κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, το περασμένο καλοκαίρι.

    Σύμφωνα με τα Βρετανικά Μέσα,  ισχυρά παράσιτα του στομάχου προκάλεσαν προβλήματα στην υγεία τουλάχιστον 2 ζευγαριών από τη Βρετανία, τα οποία βρίσκονταν σε γαμήλιο ταξίδι στο Καλαμάκι Ζάκυνθου. Οι Βρετανοί ισχυρίζονται πως μολύνθηκαν από την πισίνα του ξενοδοχείου, καθώς περιείχε περιττώματα.

    Πέρα από τα 2 ζευγάρια, προβλήματα υγείας προκλήθηκαν και σε δεκάδες συγγενείς και φίλους τους που  διέμειναν στο ξενοδοχείο, λίγο πριν τον Αύγουστο. Τα συμπτώματα που ανέφεραν οι τουρίστες περιλάμβαναν διάρροια, εμετό και μεγάλο στομαχικό πόνο την ημέρα του γάμου, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των Βρετανών, η αδιαθεσία να τους χαλάσει τους εορτασμούς.

    Μάλιστα, όπως αναφέρει ένα από τα ζευγάρια ο γάμος τους αξίας 18.000 λιρών καταστράφηκε εξαιτίας του ξενοδοχείου.

    Τουλάχιστον 93 άνθρωποι που έμειναν στο ξενοδοχείο έχουν προσεγγίσει δικηγόρους του δικηγορικού γραφειου Irwin Mitchell προκειμένου να διερευνήσουν πού οφείλεται η μόλυνση των τουριστών με το παράσιτο Cryptosporidium. Το συγκεκριμένο παράσιτο μεταδίδεται στον άνθρωπο, μεταξύ άλλων, και μέσω μολυσμένου νερού πισίνας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 12 τρυφερές εικόνες, αφιερωμένες στις μαμάδες, που κάνουν θραύση στο Facebook

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έφη Ηροδότου: Το θρίλερ μιας προαναγγελθείσας σύλληψης (Αποκλειστικές φωτογραφίες)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:Δεν φαντάζεστε πως αλλιώς μπορούμε να χρησιμοποιούμε την ασπιρίνη!



    ΣΧΟΛΙΑ