ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παίκτης θα μεταδίδει αγώνες από το κανάλι του στο Youtube! Τα τηλεοπτικά δικαιώματα περνούν στην εποχή των… influencers
Η πανδημία φαίνεται πως έπληξε σοβαρά τον βρετανικό αερομεταφορέα
Οι βρετανικές αερογραμμές British Airways-ΒΑ, ιδιοκτησίας της IAG, αναμένεται να ανακοινώσουν ότι θέτουν σε διαθεσιμότητα 36.000 υπαλλήλους τους, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το BBC.
Η αεροπορική εταιρία ήρθε σε ευρεία συμφωνία με το συνδικάτο των εργαζομένων Unite, η οποία προβλέπει την υπαγωγή σε καθεστώς διαθεσιμότητας ποσοστού 80% των πληρωμάτων καμπίνας της ΒΑ, όπως επίσης του προσωπικού εδάφους, των μηχανικών, αλλά και του προσωπικού των κεντρικών γραφείων της, σύμφωνα με το BBC.
Σύμφωνα με όσα συμφωνήθηκαν, η εταιρεία δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απολύσεις.
Ταυτόχρονα, οι συνομιλίες με το συνδικάτο συνεχίζονται, ανέφερε η British Airways σε σύντομη δήλωσή της προς το Reuters.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χατζηβασιλείου: «Το Καστελλόριζο είναι η καρδιά της Ελλάδας» – Μήνυμα προς την Τουρκία
- Τραμπ: «Μπορώ να λύσω τη διαμάχη για τα Φόκλαντ» – Αιχμές για τις δυνατότητες της Βρετανίας
- Τραμπ: «Αρκετά σύντομα» μια εμπορική συμφωνία με τον Καναδά – Στο επίκεντρο οι αγρότες
- Χαλκιδική: Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση, με τρία εναέρια μέσα να επιχειρούν στο σημείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.