• Business

    Bloomberg+Mononews.gr: Η πιο έγκυρη και πολύπλευρη ενημέρωση 


    Το mononews.gr δυο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας του αποφάσισε να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα. Να συνεργαστεί με τον μεγαλύτερο δημοσιογραφικό οργανισμό του πλανήτη. Το Bloomberg. Έτσι λοιπόν από τη 1η Δεκεμβρίου και καθημερινά θα σας ενημερώνουμε για τις σημαντικότερες εξελίξεις στην οικονομία και στις αγορές από το πλέον έγκυρο Media του κόσμου. To Bloomberg.

    Το 2018 θα είναι ίσως το πιο δύσκολο έτος για την οικονομία, τις τράπεζες και  τις επιχειρήσεις.  Στόχος του mononews.gr είναι να ενημερώνει καθημερινά το κοινό του για τις ελληνικές και διεθνείς εξελίξεις. Και οι διεθνείς ειδήσεις θα είναι γραμμένες από τους δημοσιογράφους  του πιο μεγάλου οργανισμού ΜΜΕ στον κόσμο.

    Εδώ στο mononews.gr επενδύουμε συνεχώς. Δεν επαναπαυόμαστε. Ξέρουμε ότι το διαδίκτυο είναι χάος με δεκάδες  ιστοσελίδες που προσπαθούν να ξεχωρίσουν. Εμείς κάνουμε μικρά αλλά σταθερά βήματα. Δυο χρόνια μετά την ίδρυση του, η ομάδα του   mononews.gr θεώρησε ότι ήλθε η ώρα για το μεγάλο βήμα. Να συνεργαστεί με το Bloomberg.

    Από τη 1η Δεκεμβρίου λοιπόν ξεκινήστε την ημέρα σας διαβάζοντας τις σημαντικότερες ειδήσεις από το  Bloomberg. Μόνο στο mononews.gr. Γιατί το Bloomberg εμπιστεύτηκε το mononews.gr. Αλλά νωρίτερα μας εμπιστευτήκατε εσείς οι περίπου 670.000 (ανά μήνα) μοναδικοί μας χρήστες. 



    ΣΧΟΛΙΑ