• Black Friday

    Black Friday

    Business

    Black Friday 2020: Ό,τι χρειάζεσαι θα το βρεις στο Public.gr, τον μεγαλύτερο online προορισμό!

    • NewsRoom

    Η Black Friday πλησιάζει και σου δίνει την ευκαιρία να εξοπλίσεις το σπίτι σου με την αιχμή της τεχνολογίας, χωρίς να τινάξεις τη… μπάνκα στον αέρα! Όπως κι εγώ, που φέτος έχω βάλει στόχο να αναβαθμίσω την ποιότητα ζωής μου, φροντίζοντας να αγοράζω έξυπνα και σε προσιτές τιμές όλα όσα χρειάζομαι. Και η Black Friday είναι, πώς να το κάνουμε, τεράστια ευκαιρία!

    Φέτος η Black Friday πέφτει στις 27 Νοεμβρίου, που σημαίνει ότι οι μέρες που έμειναν είναι ελάχιστες. Για τέταρτο συναπτό έτος, η «Μαύρη Παρασκευή» σηματοδοτεί μεγάλες προσφορές και ελκυστικές τιμές σε όλα τα προϊόντα, αλλά κυρίως σε προϊόντα τεχνολογίας. Τέσσερα χρόνια μετά την εμφάνιση της Black Friday στην Ελλάδα, το Public φέρνει το μεγαλύτερο Black Friday που έγινε ποτέ, με εκπτώσεις σε όλα τα είδη των προϊόντων! Και, φυσικά, όπως όλα πλέον, η Black Friday του 2020 είναι… Black Friday online!

    Η τεχνολογία είναι, παραδοσιακά, το «δυνατό χαρτί» της Black Friday και στα Public βρίσκεις ό,τι μπορείς να ονειρευτείς, σε εκπληκτικές τιμές. Είτε θέλεις καινούριο smartphone είτε τηλεόρασηφωτογραφική μηχανή, καινούρια παιχνιδομηχανή είτε ακόμη και… πικάπ για δίσκους βινυλίου, ανήμερα της Μαύρης Παρασκευής θα βρεις τη συσκευή που θα σου κάνει… κλικ!

    Ευκαιρία να αλλάξεις κινητό: στο public.gr, βρίσκεις εύκολα και γρήγορα αυτό που θέλεις σε τιμή που δεν συγκρίνεται! Από 59 ευρώ για το Gigaset GS110 16GB Dual Sim 4G μέχρι το Apple iPhone 7 32GB σε μαύρο και εντυπωσιακό ασημί σε τιμή που δεν φαντάζεσαι!

    Τώρα δε που όλοι περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, μήπως να κοιτάξεις να βρεις την τηλεόραση των ονείρων σου; Τι θα έλεγες αν έβρισκες την 55άρα LG 55″ Smart LED 4K UHD 55UN74006LB σε προσφορά -46%; Μια τηλεόραση με τετραπλάσια ανάλυση σε σχέση με την Full HD, που μεταφέρει ό,τι παρακολουθείς σε… άλλη διάσταση! Ή την Τηλεόραση TCL 55″ Ultra HD 4K LED Smart 55DP600 σε τιμή όσο ένα smartphone!

    Η τηλεόραση LG 55UN74006LB 55″ και ανάλυσης 4K UHD (3840 x 2160 pixels) κατασκευάστηκε με γνώμονα την ψυχαγωγία σου, μεταφέροντας ό,τι παρακολουθείς σε άλλη διάσταση

    Κι επειδή περνάμε, αναγκαστικά, πολλές ώρες στο σπίτι, ευκαιρία είναι να απολαύσουμε πράγματα που είχαμε καιρό να κάνουμε. Όπως ταινίες και σειρές σε Blu-Ray και DVD, αλλά και μουσική, από CD και βινύλια για να κάνουμε τη ζωή μας λίγο ομορφότερη. Αλλά και βιβλία και κόμικς, ελληνικά και ξενόγλωσσα, όπως ο αγαπημένος μας Asterix!

    Κι επειδή περνάμε, αναγκαστικά, πολλές ώρες στο σπίτι, ευκαιρία είναι να απολαύσουμε πράγματα που είχαμε καιρό να κάνουμε. Όπως ταινίες και σειρές σε Blu-Ray και DVD, αλλά και μουσική, από CD και βινύλια για να κάνουμε τη ζωή μας λίγο ομορφότερη. Αλλά και βιβλία και κόμικς, ελληνικά και ξενόγλωσσα, όπως ο αγαπημένος μας Asterix!

    Μήπως, όμως, να κάνω κι ένα δώρο στον εαυτό μου και να πάρω επιτέλους εκείνο το ποδήλατο γυμναστικής που γυροφέρνω στο μυαλό μου τόσο καιρό;

    Μηχανικό ποδήλατο γυμναστικής FC 10, το πλέον κατάλληλο για οικιακή χρήση και ιδανική επιλογή για αρχάριους χρήστες

    Το γυμναστήριο θα κάνω καιρό να το ξαναδώ, μάλλον. Γυμναστική στο σπίτι λοιπόν και άθληση με «κωδικό 6» και ένα ζευγάρι καλά sneakers.

    Γυναικεία sneakers της Sprox σε λευκό-ασημί χρώμα και low cut γραμμή για άνεση και σιγουριά σε κάθε stylish casual εμφάνιση

    Α, και να μην ξεχάσω τα δίδυμα της φίλης μου, αφού στο public.gr μπορώ να βρω και βρεφικά σε Black Friday προσφορές έως -71%.

    Τα Public σε συνεργασία με την Gordon Hellas, τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό που εστιάζει στην βελτίωση των ανθρώπινων σχέσεων, προτείνουν ένα νέο, καινοτόμο τρόπο επιλογής παιχνιδιών βάσει των πολλαπλών ευφυϊών που μπορεί να καλλιεργήσει το παιδί μέσα από κάθε παιχνίδι.

    Μην ξεχάσω, όμως, πως η Black Friday πλέον καλύπτει όλα τα καταναλωτικά αγαθά, στα οποία περιλαμβάνονται και είδη σπιτιούαξεσουάρρούχαπαπούτσια και βέβαια προϊόντα προσωπικής φροντίδας, τα οποία βρίσκεις σε μειωμένες τιμές και μεγάλες εκπτώσεις.

    Μόνο η λίστα με σώζει! Καλά λένε τα Public πως για τη Black Friday είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία! Για να αγοράσω όλα όσα πραγματικά θέλω ή χρειάζομαι, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, από το public.gr, το μεγαλύτερο ελληνικό marketplace, στις καλύτερες τιμές, είτε απ’ ευθείας από το ίδιο το Public είτε μέσω των 2.000 συνεργαζόμενων καταστημάτων του, πάντα με την εγγύηση του Public.

    Και κάνοντας τις αγορές μου online (ή τηλεφωνικά) κερδίζω και στο κομμάτι της παράδοσης των προϊόντων. Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Public μού δίνει τη δυνατότητα να κάνω κανονικά τις αγορές μου από την άνεση του σπιτιού μου και στη συνέχεια να παραλάβω τα προϊόντα μου από την ασφάλεια, τη ζεστασιά και τη θαλπωρή του… καναπέ μου! Γιατί οι άνθρωποι του Public θα φροντίσουν ώστε να φτάσουν στην πόρτα μου, λαμβάνοντας όλες τις προφυλάξεις!

    Μέχρι τότε, όμως, θα φροντίσω να γραφτώ άμεσα στο newsletter του Public για να βλέπω όλες τις προσφορές και να προλάβω να πάρω ό,τι ποθεί η ψυχή μου!