Το εμβληματικό Beefy Brunch επιστρέφει στο Beefbar Athens, επαναφέροντας το απόλυτο lifestyle ritual των weekends. Κάθε Κυριακή του Οκτωβρίου — και από τον Νοέμβριο, κάθε Σάββατο & Κυριακή — το brunch στο Beefbar παραμένει το must-visit σημείο αναφοράς στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, ο προορισμός όπου όλοι θέλουν να βρίσκονται.

Με πανοραμική θέα στη θάλασσα και κομψό outdoor σκηνικό — διαθέσιμο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ανάλογα με τον καιρό — το Beefbar Athens προσφέρει μια μοναδική weekend εμπειρία που συνδυάζει άνεση, κομψότητα και κοσμοπολίτικο αέρα. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν signature cocktails και ένα διαρκώς εξελισσόμενο brunch μενού, που παραμένει πιστό στη φιλοσοφία του Beefbar για πολυτελές street food.

1

Αυτή τη σεζόν, το Beefy Brunch ανεβάζει τη γεύση σε άλλο επίπεδο με τολμηρές, εξελιγμένες δημιουργίες που επαναπροσδιορίζουν το luxury comfort food. Το Lobster Sando κλέβει τις εντυπώσεις — λαχταριστό, φρέσκο και effortlessly chic.

Το Wagyu Scotch Egg τυλίγει την άνεση σε καθαρή απόλαυση, ενώ το Egg Sandwich επιστρέφει με μια ανανεωμένη προσέγγιση που επαναπροσδιορίζει το καθημερινό κλασικό. Και δεν πρέπει να παραλείψετε το σπιτικό, αργοψημένο Wagyu Pastrami, γεμάτο καπνιστό βάθος και πλούσια γεύση, που ανεβάζει το brunch σε άλλο επίπεδο.

Μια νέα signature αγαπημένη γεύση έχει πάρει τα φώτα της δημοσιότητας στο μενού: η Kobe Carbonara — ένα πιάτο που έχει ήδη αγαπηθεί από τους επισκέπτες. Κρεμώδης, πλούσια και γεμάτη umami, είναι μια πολυτελής εκδοχή ενός comfort classic που αποτυπώνει τέλεια την ισορροπία ανάμεσα σε απόλαυση και απλότητα που χαρακτηρίζει το Beefbar.

Για να απογειωθεί η εμπειρία, η λίστα των κοκτέιλ έχει ανανεωθεί με ιδιαίτερες δημιουργίες που συνοδεύουν άψογα το brunch μενού. Απολαύστε το Nihon Marry, την καλύτερη πώληση ιαπωνική εκδοχή του κλασικού Bloody Mary — τολμηρό, αλμυρό και αξέχαστο.

Η Purple Mezcalita επιστρέφει ανανεωμένη, φτιαγμένη από τη ζωντανή πατάτα Περού, για μια καπνιστή και πολύχρωμη εμπειρία. Και για όσους αγαπούν το εκλεπτυσμένο τσίμπημα, το Dirty Fizzy Martini, αργομαγειρεμένο με ελιές και με μια αφρώδη νότα, είναι το νέο must-try που έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις.

Για τους λάτρεις των γλυκών, το θρυλικό Gelato Mantecato επιστρέφει στην Sunday Brunch Edition, σερβιρισμένο με πλούσια επιλογή από churros, βάφλες, brownies και pancakes — ένα γλυκό έθιμο που ξεπερνά τα συνηθισμένα.

Το brunch στο Beefbar Athens δεν είναι απλώς ένα γεύμα — είναι μια δήλωση lifestyle. Είναι το σημείο όπου το στυλ συναντά τη γεύση και τα Σαββατοκύριακα αποκτούν κοσμοπολίτικο ρυθμό.

Είτε συναντάτε φίλους είτε μαζεύετε την οικογένεια, είναι το μέρος για να δείτε και να σας δουν — όλα αυτά με φόντο το μαγευτικό τοπίο της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Στο Beefy Brunch, κάθε Κυριακή (και Σάββατο από Νοέμβριο) γίνεται μια περίσταση που αξίζει να ντυθείτε, να γιορτάσετε και να μοιραστείτε.

Διαβάστε επίσης:

Lalemant Group – Hellenic Ports: Στρατηγική συνεργασία για τη δημιουργία νέου εφοδιαστικού διαδρόμου σύνδεσης Βορειοδυτικής – Νότιας Ευρώπης

Urenco: Επέκταση στην Ολλανδία για την παραγωγή πυρηνικού καυσίμου λόγω της απεξάρτησης από την Ρωσία

OpenAI: Το ChatGPT επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν με Spotify, Booking και άλλες εφαρμογές