ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η BC Partners συμφώνησε να πωλήσει πλειοψηφικό μερίδιο στην εταιρεία λογισμικού συμμόρφωσης Navex σε κοινοπραξία υπό την ηγεσία της Goldman Sachs Asset Management σε μια συμφωνία αξίας άνω των 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, όπως αναφέρουν άτομα που γνωρίζουν το θέμα.
Η Blackstone θα γίνει επίσης μειοψηφικός επενδυτής στη Navex στο πλαίσιο της συναλλαγής, δήλωσαν άνθρωποι, οι οποίοι ζήτησαν να μην κατονομαστούν επειδή οι πληροφορίες είναι ιδιωτικές. Η BC Partners, η οποία θα διατηρήσει επίσης ένα μερίδιο, θα μπορούσε να ανακοινώσει μια συμφωνία ήδη τις επόμενες ημέρες, είπαν οι άνθρωποι.
Η συναλλαγή έρχεται επίσης καθώς οι έξοδοι ήταν προκλητικές για τις εταιρείες εξαγορών σε ένα δύσκολο περιβάλλον σύναψης συμφωνιών. Η Navex αναπτύσσει λογισμικό διαχείρισης κινδύνων και συμμόρφωσης και μετρά μεταξύ των πελατών της τις Diageo Plc, Verizon Communications και Sharp Corp.
Η εταιρεία αναφέρει ότι εξυπηρετεί το 75% των εταιρειών Fortune 100 και Fortune 500. Η BC Partners εξαγόρασε τη Navex το 2018 έναντι άγνωστου ποσού από την Vista Equity Partners, η οποία διατήρησε μειοψηφικό μερίδιο. Μετά τη συμφωνία με τον όμιλο υπό την ηγεσία της GSAM, η Vista έχει πλέον αποχωρήσει πλήρως από τη Navex, σύμφωνα με τους ανθρώπους.
Οι εκπρόσωποι της BC Partners, της Blackstone, της GSAM και της Vista αρνήθηκαν να σχολιάσουν.
Η BC Partners επιδιώκει να συγκεντρώσει 5 έως 6 δισεκατομμύρια ευρώ (5,2 δισ. δολάρια) για το τελευταίο της εμβληματικό ταμείο, ανέφερε το Bloomberg News τον Φεβρουάριο. Η εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων συνήψε τον Δεκέμβριο συμφωνία για την πώληση της πλειοψηφικής συμμετοχής της στην ολλανδική εταιρεία παραγωγής γενόσημων φαρμάκων Synthon στον βραχίονα εναλλακτικών επενδύσεων της Goldman Sachs Group. Πέρυσι, η εταιρεία συμφώνησε να εκποιήσει το πλειοψηφικό της μερίδιο στην καναδική.
Διαβάστε επίσης:
Chevron: Νίκησε στον αγώνα με την Exxon και έκλεισε τη συμφωνία για την εξαγορά της Hess
ΕΕ: Νέα σειρά κυρώσεων στη Ρωσία και το εμπόριο πετρελαίου της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπ. Οικονομικών: Οι διατάξεις της ευρωπαϊκής οδηγίας για τον ΦΠΑ ενσωματώθηκαν με τον Τελωνειακό Κώδικα που ψηφίστηκε τον Ιούλιο
- Το Ιράκ σε διαπραγματεύσεις με την Exxon για αποθήκευση πετρελαίου σε Ασία και σε βασικές αγορές
- Ρουμανία: Η κυβέρνηση συνασπισμού επιβίωσε από τέσσερις συνεχόμενες προτάσεις δυσπιστίας
- Άδωνις Γεωργιάδης: Από 1/1/2026 σε πλήρη λειτουργία ο Εθνικός Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας
