• Business

    Autohellas: Διετές πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών ενέκρινε η ΓΣ

    Ευτύχης Βασιλάκης, Επικεφαλής Autohellas και Aegean Airlines

    Ευτύχης Βασιλάκης, Επικεφαλής Autohellas και Aegean Airlines


    Η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Autohellas αποφάσισε την έγκριση προγράμματος απόκτησης ιδίων μετοχών, μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών, με τους ακόλουθους όρους:

    1. Η εταιρεία δύναται να προβεί σε αγορές ιδίων μετοχών εντός των επόμενων 24 μηνών, δηλαδή έως 18 Απριλίου 2026.

    2. Ο ανώτατος αριθμός ιδίων μετοχών προς αγορά στο ανωτέρω χρονικό διάστημα δεν θα υπερβαίνει το 1/10 του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, ήτοι σήμερα 4.862.476 μετοχές, συνυπολογιζόμενων, σε σχέση με το ως άνω όριο, των ιδίων μετοχών που έχει ήδη αποκτήσει η Εταιρεία στο πλαίσιο προηγούμενου προγράμματος αποκτήσεως ιδίων μετοχών.

    3. Η μέγιστη τιμή αγοράς των ίδιων μετοχών στο πλαίσιο του προγράμματος ορίζεται στα 20,00 Ευρώ ανά μετοχή και η κατώτατη τιμή αγοράς στο 1,00 Ευρώ ανά μετοχή.

    4. Το Διοικητικό Συμβούλιο εξουσιοδοτήθηκε να ρυθμίσει περαιτέρω τους ειδικότερους όρους και τις σχετικές λεπτομέρειες για την εφαρμογή του ανωτέρω Προγράμματος.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο κατά την συνεδρίασή του την 22η Μαΐου 2024, σε εφαρμογή της ανωτέρω απόφασης, αποφάσισε την έναρξη του προγράμματος ιδίων μετοχών, σύμφωνα με τους παραπάνω όρους, το οποίο θα διαρκέσει για το διάστημα από 24 Μαΐου 2024 έως 18 Απριλίου 2026.

    Διαβάστε επίσης:
    Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης σε πρώην αντιδήμαρχο που ως λογιστής εκβίαζε πελάτη του

    Μεσανατολικό: Το Διεθνές Δικαστήριο διέταξε το Ισραήλ να σταματήσει την επίθεση στη Ράφα

    «Πράσινα Ταξί»: Εγκρίθηκε επιδότηση σε 13 δικαιούχους του προγράμματος



    ΣΧΟΛΙΑ