• Business

    Austriacard: Στο 71,52% υποχώρησε η συμμετοχή του Νικολάου Λύκου

    Νίκος Λύκος


    Κοντά στο 71% μειώθηκε το ποσοστό του βασικού μετόχου της Austriacard, Νικόλαου Λύκου.

    Η ανακοίνωση της εταιρείας:

    Η εταιρία AUSTRIACARD HOLDINGS AG (η «Εταιρία») ανακοινώνει,  σε συνέχεια της γνωστοποίησης του κ. Νικολάου Λύκου προς την Εταιρία στις 02.05.2024 σχετικά με τα δικαιώματα ψήφου αυτού επί μετοχών της Εταιρίας, ότι το ποσοστό συμμετοχής του κ. Νικολάου Λύκου στην Εταιρία κατήλθε του ορίου του 75% και δη ανέρχεται σε ποσοστό 71,52% (26.000.346 μετοχές με δικαιώματα ψήφου) του συνόλου των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

    Σημειώνεται ότι ο κ. Νικόλαος Λύκος δεν ελέγχεται από άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή άλλη οντότητα και δεν ελέγχει άλλη επιχείρηση/επιχειρήσεις που κατέχουν άμεσα ή έμμεσα συμμετοχή στην Εταιρία.

    Πώληση 2,2 εκατ. μετοχών από τον Νικόλαο Λύκο

    Η εταιρία AUSTRIACARD HOLDINGS AG (η «Εταιρία») ανακοινώνει – ότι στις 30.04.2024 ο κ. Νικόλαος Λύκος προέβη μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης μετά από επιτυχημένη διαδικασία επιταχυνόμενης διαμόρφωσης βιβλίου προσφορών (accelerated book building) σε πώληση στο Χρηματιστήριο Αθηνών συνολικά 2.200.000 μετοχών της Εταιρίας, με μεικτή τιμή 6,00 € ανά μετοχή και συνολική μεικτή αξία συναλλαγής 13.200.000,00 € μέσω της Euroxx Χρηματιστηριακή Α.Ε.

    Διαβάστε επίσης

    Lamda Development: Συμφωνία με XERIS Ventures του Σπύρου Λάτση για ακίνητο στο Little Athens

    AustriaCard: Σε ειδικούς επενδυτές το 15,05%, αυξήθηκε το free float

    Alpha Trust Ανδρομέδα: Το τελικό ποσό του μερίσματος από τα κέρδη της χρήσης του 2023



    ΣΧΟΛΙΑ