• Business

    attica: Share unique moments

    • NewsRoom

    Τίποτα δεν συγκρίνεται με μια βόλτα στα πολυκαταστήματα attica τις ημέρες των γιορτών. Τα attica που με τη μαγική τους διακόσμηση, τη high end αισθητική, τη φινετσάτη πολυτέλεια που αποπνέει ο χώρος τους και τη γιορτινή τους ατμόσφαιρα υποδέχονται και φέτος τα Χριστούγεννα, υιοθετώντας και αγκαλιάζοντας το holiday concept «share unique moments». Το αποτέλεσμα; Προσφέρουν για μία ακόμη χρονιά μία υπέροχη αγοραστική εμπειρία, αποτελώντας τον απόλυτο προορισμό για τα χριστουγεννιάτικα δώρα.

    Time to shine, time to feel the holiday spirit, time to share love

    Για εκείνον, αν θέλετε να του χαρίσετε ένα fashion item με luxury χαρακτήρα, δεν έχετε παρά να επιλέξετε κάτι από τις συλλογές των high end labels που θα βρείτε στα attica. Εκεί όπου μπορείτε να διαλέξετε, μεταξύ άλλων, ξεχωριστά fashion items από brands όπως Burberry, Boss, Emporio Armani, Sandro, The Kooples και πολλά άλλα, μεταξύ των οποίων θα βρείτε σίγουρα κάτι που θα του ταιριάζει απόλυτα. Αν θέλετε δε μια συμβουλή, να θυμάστε: το classic with a twist είναι πάντα «συνταγή επιτυχίας» όταν θέλετε να κάνετε ένα δώρο. Οπότε, στην gift list των Χριστουγέννων για τον άνδρα μπορείτε να προσθέσετε επίσης αξεσουάρ, όπως ένα σακίδιο πλάτης ή ένα κασκόλ που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, ή ακόμη και ένα exclusive άρωμα για να τον συνοδεύει παντού και πάντα.

    Για όλα αυτά στον 1ο όροφο του attica City Link έχει διαμορφωθεί ένας ανανεωμένος ανδρικός χώρος 800 τ.μ., σε ένα μοντέρνο open space περιβάλλον, που θα αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο την εμπειρία των αγορών σας, με την άνεση, τη ζεστασιά και την premium αίσθηση που αποπνέει.

    Κορυφαία διεθνή brands, που φιλοξενούνται στον ανανεωμένο ανδρικό χώρο, θα κάνουν τις επιλογές σας ακόμα πιο συναρπαστικές: Burberry, Stone Island, Kiton, Philipp Plein, Kenzo, Dsquared2, James Perse, Common Projects, Corneliani, Canali, Santoni, Canada Goose, Moose Knuckles, Bogner, C.P. Company, Paul Smith, Versace, The Kooples, Zadig&Voltaire, Sandro, Dondup, Karl Lagerfeld, Michael Kors, American Vintage, RRD.

    Για εκείνη, υπάρχουν χιλιάδες επιλογές από διάσημα fashion & beauty brands. Τσάντες & αξεσουάρ, φορέματα, exclusive αρώματα, καλλυντικά και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Μοναδικές festive επιλογές για τα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν, όπως σακάκια, φορέματα, γόβες και clutches, από brands όπως Burberry, Isabel Marant Étoile, Zadig&Voltaire, DVF και άλλα, αλλά και διαχρονικές επιλογές, όπως κλασικά κομμάτια, που θα λατρέψει και θα χρησιμοποιήσει όπως εκείνη επιθυμεί, ή items για ειδικές περιστάσεις, όπως ένα σετ με σκουφάκι και κασκόλ της Barbour, ιδανικό για τις κρύες μέρες στην πόλη αλλά και για τις εξορμήσεις στο βουνό και σε κάθε χειμερινό προορισμό. Όποιο κι αν είναι το στιλ της, στο attica θα βρείτε αυτό που της ταιριάζει.

    attica stores, Χριστούγεννα 2022

    Στα πολυκαταστήματα attica, θα βρείτε επίσης μοναδικά δώρα για το παιδί, αλλά και το σπίτι, ενώ μπορείτε να κάνετε (ή να συμπληρώσετε!) και online τις αγορές σας μέσω του ανανεωμένου fashion eshop atticadps.gr. Στο eshop η υπηρεσία click & collect, ο μηχανισμός try me, η attica e-gift card σάς προσφέρουν την απόλαυση attica από την άνεση του σπιτιού σας, ενώ μπορείτε να αγοράσετε online και επιλεγμένες συλλογές ready-to-wear.

    Στο attica, οι αγορές των Χριστουγέννων είναι μία ολόκληρη εμπειρία, από την είσοδο στο κατάστημα μέχρι τη συσκευασία και την έξοδο από αυτό. Γι’ αυτό και φέτος, για πρώτη χρονιά, συνεργάζεται με τον ταλαντούχο Έλληνα illustrator Σπύρο Χάλαρη, ο οποίος δημιουργεί αποκλειστικά για το attica τέσσερις μοναδικές ευχετήριες κάρτες με την τεχνική της χρυσοτυπίας, κάνοντας το κάθε δώρο ακόμα πιο ξεχωριστό!

    Ανακαλύψτε το χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα εδώ