• Business

    Συνεχίζεται η συνεργασία Μαρινόπουλου – ΕΒΟΛ


    Αίσιο τέλος είχαν οι συζητήσεις μεταξύ του Διευθύνοντος Συμβούλου της Μαρινόπουλος-Carrefour, Γιώργου Βογιατζάκη, και του Προέδρου της ΕΒΟΛ, Nικήτα Πρίντζου, για τη διευθέτηση του ζητήματος που είχε ανακύψει μεταξύ των δύο πλευρών και τα προϊόντα της γαλακτοβιομηχανίας βρίσκονται και πάλι στα ράφια των καταστημάτων της αλυσίδας τροφίμων.

    Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου, ο οποίος ελέγχει την Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ, διέκοψε για λίγες ημέρες τη συνεργασία του με το γνωστό σουπερμάρκετ λόγω οικονομικών διαφορών. Ωστόσο, οι επικεφαλής των δύο εταιριών, σεβόμενοι την πολυετή συνεργασία τους και το γεγονός ότι αυτή επηρεάζει και διατηρεί χιλιάδες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα αλλά και εφοδιάζει με ελληνικά τοπικά προϊόντα χιλιάδες νοικοκυριά, βρήκαν τη χρυσή τομή για την επίλυση των διαφορών τους.

    Ο κ. Βογιατζάκης της Μαρινόπουλος έχει και στο παρελθόν τονίσει την επιτακτική ανάγκη στήριξης της ελληνικής οικονομίας μέσα από συνεργασίες, σταθερότητα και αλληλοβοήθεια των εγχώριων εταιριών. Για μία ακόμη φορά απέδειξε στην πράξη την πεποίθηση του ότι οι επιχειρηματίες της ελληνικής αγοράς πρέπει να συνεργάζονται με τιμή και εμπιστοσύνη,  να στηρίζουν ο ένας τον άλλο και να μένουν ενωμένοι.

    Σημειώνεται ότι η συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ αποτελεί έναν από τους κύριους συνεργάτες και προμηθευτές της Μαρινόπουλος και μέχρι σήμερα είχε στηρίξει τις προσπάθειες που καταβάλει η αλυσίδα σουπερμάρκετ να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της, μέσα στο πνιγηρό περιβάλλον που επικρατεί στο λιανεμπόριο ως συνέπεια της κρίσης της ελληνικής οικονομίας.

    Η αναγνώριση των κοινών συμφερόντων και η διαπίστωση ότι προμηθευτές – λιανέμποροι αποτελούν κρίκους μιας αλυσίδας που δεν μπορεί να διαρραγεί, διότι σε διαφορετική περίπτωση οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές για όλους, οδήγησε στη διευθέτηση του ζητήματος το οποίο ήδη θεωρείται λήξαν, σύμφωνα με τα στελέχη των δύο εταιρειών.

    Στόχος πλέον και των δύο πλευρών είναι η απρόσκοπτη και ανεπηρέαστη συνέχιση της στενής συνεργασίας και κοινής πορείας λιανεμπορίου και βιομηχανίας.



    ΣΧΟΛΙΑ