• Business

    Aυτές είναι οι νέες business του Δημήτρη Κοντομηνά στην Κύπρο

    Δημήτρης Κοντομηνάς, Ετών 76, Πρόεδρος Αlpha


    Ντεμπούτο στις 4 Απριλίου πρόκειται να πραγματοποιήσει το νέο, παγκύπριας εμβέλειας, τηλεοπτικό κανάλι Alpha Κύπρου. Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες που πραγματοποιούνται αυτό τον καιρό για στελέχωση του νέου καναλιού, με προσωπικό που απαιτείται για τη λειτουργία ενός σταθμούς σε όλες τις ειδικότητες, όπως δημοσιογράφοι, τεχνικοί κ.α.

    Παράλληλα, το InBusinessNews πληροφορείται ότι στον Alpha Κύπρου θα εργοδοτηθούν, σε πρώτη φάση, πέραν των 65 ατόμων. Σημειώνεται ακόμη ότι ο Alpha Κύπρου έχει εξασφαλίσει τη σχετική άδεια από την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης, στην οποία έχει ήδη καταβάλει και το ετήσιο τέλος της τάξης των 51.400 ευρώ. Παράλληλα, έχει προχωρήσει στις διαδικασίες για εξασφάλιση θέσης στην πλατφόρμα της Velister, μέσω της οποίας θα εκπέμπει παγκύπρια και σε ανοικτή ζώνη. Στη Velister έχει καταβληθεί ποσό της τάξης των 180 χιλιάδων ευρώ, για εξασφάλιση θέσης στην πλατφόρμα παγκύπριας μετάδοσης.

    Παράλληλα, τα χρήματα που μέχρι στιγμής έχουν δαπανηθεί για διαμόρφωση χώρων στα Λατσιά, όπου τίθεται η βάση του Alpha Κύπρου, σε συνδυασμό με τα κεφάλαια για τις απαραίτητες άδειες διαμορφώνουν το ποσό της αρχικής επένδυσης σε πέραν των 300 χιλιάδων ευρώ.

    Σημειώνεται ακόμη, ότι πραγματοποιούνται συνεντεύξεις αλλά και δοκιμαστικά στα στούντιο του νέου σταθμού, μέσω των οποίων θα διαφανεί ποια πρόσωπα θα στελεχώσουν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων αλλά και τις ενημερωτικές εκπομπές του Alpha Κύπρου. Παράλληλα, το InBusinessNews μαθαίνει ότι ο νέος σταθμός επιδιώκει δυναμικό μπάσιμο στην κυπριακή αγορά, με εκπομπές πρωί, μεσημέρι και βράδυ αλλά και σχεδιασμό για ψυχαγωγικά προγράμματα.



    ΣΧΟΛΙΑ