ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόκειται για το ποσό που κατέβαλε για το 20% της «Αριάδνη Interconnection Α.Ε.Ε.Σ.», θυγατρικής εταιρείας του ΑΔΜΗΕ
Σε συνέχεια ενημέρωσης σχετικά με τη διάθεση του 20% της «Αριάδνη Interconnection Α.Ε.Ε.Σ.» στην State Grid, η ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών έκανε γνωστό το τίμημα της συναλλαγής.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση:
Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, με τον διακριτικό τίτλο «ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.» (η «Εταιρεία»), σε συνέχεια της χθεσινής ενημέρωσης προς το επενδυτικό κοινό, σχετικά με τη διάθεση ποσοστού 20% της θυγατρικής εταιρείας του ΑΔΜΗΕ «Αριάδνη Interconnection Α.Ε.Ε.Σ.» στην εταιρεία State Grid International Development Belgium Ltd, ενημερώνει ότι το ποσό της βελτιωμένης προσφοράς στον σχετικό διαγωνισμό ανήλθε στα 62 εκατ. ευρώ.
Διαβάστε επίσης
Μικάτι: Κατάφωρη ανάμειξη του Ιράν στις λιβανικές υποθέσεις και απόπειρα επιβολής κηδεμονίας
Πούτιν: Οι BRICS θα παραγάγουν τα επόμενα χρόνια το μεγαλύτερο μέρος της αύξησης του παγκόσμιου ΑΕΠ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης για Moody’s και Scope: «Η Ελλάδα είναι νησίδα σταθερότητας» – Το μήνυμα για την οικονομία
- Ιδιωτική ετικέτα: Σχεδόν 4 στα 10 προϊόντα που αγοράζουν οι Έλληνες – Η στροφή στο «Made in Greece»
- Μαζωνάκης: Τι καταγγέλλει ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ για το ιατρείο στο Κολωνάκι – Η μαρτυρία της γραμματέως
- Βουλή: Προς κύρωση δύο αμυντικές συμφωνίες με Γαλλία και Σερβία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.