• Τράπεζες

    Apple Pay: Η Alpha Bank κάνει την καθημερινότητά μας ακόμα πιο εύκολη, απλοποιώντας τις συναλλαγές μας και χαρίζοντας ταχύτητα, ευκολία και ασφάλεια

    • NewsRoom

    Μια νέα υπηρεσία φέρνει η Alpha Bank, που υπόσχεται να λύσει τα χέρια στους κατόχους καρτών Alpha Bank και συσκευών Apple, αφού οι δύο οργανισμοί συνεργάζονται για να προσφέρουν μία καινούρια, απλοποιημένη καθημερινότητα στις συναλλαγές.

    Έτσι, οι κάτοχοι καρτών Alpha Bank μπορούν τώρα να συνδέουν τις κάρτες τους Visa και Mastercard στην υπηρεσία Apple Pay. Η Alpha Bank είναι η πρώτη ελληνική Τράπεζα που φέρνει στους πελάτες της αυτή την ασφαλή και εύκολη στην χρήση της υπηρεσία, μέσω των συσκευών Apple, προσφέροντας απλοποιημένες διαδικασίες και ταχύτητα στις συναλλαγές.

    Οι κάτοχοι συσκευών της Apple μπορούν, λοιπόν, να κάνουν την εγγραφή τους στο Apple Pay μέσω του iPhone, του iPad ή του Apple Watch τους και μετά να προσθέσουν τις πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες Visa ή και Mastercard της Alpha Bank που διαθέτουν.

    Η νέα υπηρεσία της Alpha Bank έρχεται την πιο κατάλληλη στιγμή, την ώρα δηλαδή που επιστρέφουμε σταδιακά στην κανονικότητά μας, τηρώντας ωστόσο τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, που είναι απαραίτητα για να προστατευτούμε από την πανδημία. Με το Apple Pay, η μόνη συσκευή που χρειαζόμαστε για να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε συναλλαγή με απόλυτη ασφάλεια, είναι η συσκευή Apple που ήδη έχουμε στην κατοχή μας και τίποτε παραπάνω.

    Ταυτόχρονα, με το Apple Pay γίνονται πιο εύκολες και οι ηλεκτρονικές συναλλαγές μας, καθώς μπορούμε να πραγματοποιούμε πληρωμές online, χωρίς να δημιουργούμε υποχρεωτικά λογαριασμούς, όπως ήταν αναγκαίο να κάνουμε μέχρι τώρα. Έτσι, διασφαλίζουμε την προστασία των προσωπικών μας δεδομένων, αφού δεν χρειάζεται να καταχωρούμε διαρκώς τα στοιχεία της κάρτας μας σε νέες πλατφόρμες, ενώ γλιτώνουμε χρόνο, αφού δεν είναι πλέον απαραίτητο να συμπληρώνουμε τις γνώριμες μακροσκελείς φόρμες.

    Επίσης, το Apple Pay χρησιμοποιεί έναν αριθμό για τη συγκεκριμένη συσκευή και έναν μοναδικό κωδικό συναλλαγής. Ο αριθμός της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται ποτέ στη συσκευή σας, ενώ οι αριθμοί των καρτών σας δεν κοινοποιούνται ποτέ στους εμπόρους, ό,τι συναλλαγή κι αν κάνετε. Επιπλέον, οι συναλλαγές σας γίνονται μέσω Face ID ή Touch ID, παρέχοντάς σας τη μέγιστη ασφάλεια.

    Το Apple Pay γίνεται δεκτό σε εκατομμύρια καταστήματα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να καλύψετε κάθε πιθανή σας ανάγκη σε προϊόντα και υπηρεσίες.

    Παράλληλα, το Apple Pay μπορεί να σας εξυπηρετήσει και σε άλλες πτυχές της καθημερινότητάς σας, όπως σε μια μετακίνηση με ταξί, η οποία μπορεί επίσης να πληρωθεί μέσω της εφαρμογής. Χρησιμοποιώντας το Face ID είτε το Touch ID του iPhone, μπορείτε, με ελάχιστες κινήσεις, να πληρώσετε τη διαδρομή στο ταξί που χρησιμοποιήσατε. Η διαδικασία πληρωμής δεν διαφέρει καθόλου από τις συναλλαγές που κάνουμε στο σούπερ μάρκετ ή για να αγοράσουμε τον πρωινό μας καφέ.

    Το Apple Pay παρέχει επίσης τη δυνατότητα παρακολούθησης των συναλλαγών, μέσα από την συσκευή με την οποία χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, ώστε να έχετε κάθε στιγμή τον απόλυτο έλεγχο.

    Και μην ξεχνάτε! Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται με Apple Pay επιβραβεύονται κανονικά, με την εκάστοτε αναλογία πόντων, και η απόδοσή τους πραγματοποιείται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Η επιβράβευση, μάλιστα, δεν αφορά μόνο στο πρόγραμμα Bonus της Alpha Bank.

    Αν είστε πελάτης της Alpha Bank, αλλά δεν διαθέτετε κάρτες Visa και Mastercard, μπορείτε και πάλι να απολαύσετε τα προνόμια της νέας υπηρεσίας Apple Pay, κάνοντας μια απλή αίτηση για έκδοση κάρτας ηλεκτρονικά, στο www.alpha.gr, μέσω της υπηρεσίας myAlpha web.

    Ταχύτητα, ασφάλεια και ευκολία από την Alpha Bank και το Apple Pay!