• Business

    Από την H&M μέχρι τα Pink Woman: Ανοιξιάτικα υποδήματα που σαρώνουν με τιμές από 3 έως 20 ευρώ


    Την άνοιξη που αρχίζει να ανεβαίνει η θερμοκρασία, ανεβαίνει και η διάθεση μας για ψώνια. Όπως είναι φυσικό λοιπόν μαζί με την ανανέωση των ρούχων μας, μπορούμε να κάνουμε και μια μικρή ανανέωση στα παπούτσια που θα φορέσουμε φέτος. Διάσημες αλυσίδες καταστημάτων μας προτείνουν πλήθος, ιδιαίτερα οικονομικών επιλογών, από νέα σχέδια υποδημάτων για όλα τα γούστα.

    Τα καταστήματα φέτος προτείνουν για την ανοιξιάτικη σεζόν, πολύχρωμες εσπαντρίγιες, εντυπωσιακές μπαλαρίνες που μας δίνουν έναν φρέσκο αέρα μποέμ και μας κάνουν να ονειρευόμαστε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης.

    Οι τιμές είναι κάτι παραπάνω από προσιτές καθώς μπορείτε να βρείτε εσπαντρίγιες, οι οποίες ξεκινάνε από 3 ευρώ όπως μας προτείνει το κατάστημα Pink Woman.

    pink woman shoes

    Για τις πιο τολμηρές καταναλώτριες τα καταστήματα της Fullah Sugah σας προτείνουν πρωτότυπα σχέδια σε μπαλαρίνες και εσπαντρίγιες όπως το λεοπάρ που παραμένει να είναι ακόμα ένα από τα πιο μοδάτα σχέδια.

     

    Ακόμη πολύ πρωτότυπα και φτηνά παπούτσια ακόμη και για τις βραδινές σας εξόδους προτείνει και η αλυσίδα καταστημάτων των H&M με τις χρυσές μπαλαρίνες να αποκτούν μια ιδιαίτερα δυναμική παρουσία στην αγορά.

    Μέχρι και η γνωστή αλυσίδα αξεσουάρ των Accessorize, έχουν να κάνουν ανοιξιάτικες προτάσεις για τα παπούτσια της νέας σεζόν σε πολύ καλές, για τα δεδομένα του καταστήματος ,τιμές.

    Η Pull&Bear ακόμη μας ταξιδεύει στην αναπόληση των καλοκαιρινών μας διακοπών, προτείνοντας μας πρωτότυπα σανδάλια και καλοκαιρινά παπούτσια που μπορεί να συνοδεύσουν υπέροχα όλα τα ντυσίματα μας.

    Τέλος υπάρχουν και ωραίες ανοιξιάτικες επιλογές για όλες εσάς που λατρεύετε τις ψηλοτάκουνες γόβες, σε νέα καλοκαιρινά χρώματα όπως αυτό του εντυπωσιακού κίτρινου.

    Εμείς σας παρουσιάσαμε τα νέα ανοιξιάτικα σχέδια σε παπούτσια της αγοράς που μας έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση, τώρα είναι η σειρά σας να τα δοκιμάσετε και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.



    ΣΧΟΛΙΑ