• Business

    Ανοίγουν νωρίτερα τα γυμναστήρια-Τι θα γίνει με τα νυχτερινά κέντρα και τα beach bar


    Δύο εβδομάδες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 15 Ιουνίου αναμένεται να ανοίξουν τα γυμναστήρια

    Συγκεκριμένα σήμερα το μεσημέρι (13.00) ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης αναμένεται ν’ ανακοινώσει την περαιτέρω αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων, η οποία αφορά κυρίως τη λειτουργία των γυμναστηρίων και τις παραλίες, καθώς τα επιδημιολογικά δεδομένα και η θετική εξέλιξή τους επιτρέπουν την επίσπευση του ανοίγματος των συγκεκριμένων κλάδων της οικονομίας.

    Ειδικά για τα γυμναστήρια, αναμένεται ν’ ανακοινωθεί η επαναλειτουργία τους από 15/6 αντί για 29/6, αλλά με συγκεκριμένους κανόνες.

    Επίσης, θα επιτραπεί και πάλι η μουσική στα beach bar από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, καθώς και η πώληση αλκοολούχων ποτών, αλλά θα παραμείνει η απαγόρευση της κατανάλωσής τους στο χώρο του bar. Από τις 8/6 θα επαναλειτουργήσουν και τα νυχτερινά κέντρα, αλλά μόνο σε εξωτερικό χώρο.

    Ταυτόχρονα επιτρέπεται η λήψη τροφίμων και ποτών σε μορφή πακέτου και delivery ενώ όσον αφορά τις δραστηριότητες απαγορεύονται εκδηλώσεις και ομαδικά αθλήματα.

    Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό χθες, παρατείνεται η ισχύς των περιοριστικών μέτρων για τις εκκλησίες έως τις 9/7. Όμως, διπλασιάζεται ο αριθμός των πιστών που θα μπορούν να παρακολουθούν τη λειτουργία εντός του ναού από 50 σε 100 (σ.σ.: για χώρους άνω των 500 τ.μ.).



    ΣΧΟΛΙΑ