• Business

    Αναστέλλονται τα δρομολόγια των τρένων Αθήνα- Θεσσαλονίκη και Λάρισα- Λιτόχωρο

    • NewsRoom
    Hellenic Train

    Hellenic Train


    Αναστέλλονται τα δρομολόγια των τρένων Αθήνα- Θεσσαλονίκη και Λάρισα- Λιτόχωρο

    Αναστέλλονται σήμερα Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, τα δρομολόγια της Hellenic Train από Αθήνα για Θεσσαλονίκη και από Λάρισα για Λιτόχωρο. Σχετικά με τα συγκεκριμένα δρομολόγια, εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση, η οποία αναφέρει:

    “Έπειτα από ενημέρωση των αρμόδιων αρχών για διακοπή της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό στο ύψος της Λάρισας, εξαιτίας της υπερχείλισης του Πηνειού, αναστέλλονται οι λεωφορειακές συνδέσεις στη γραμμή Αθήνα- Θεσσαλονίκη, καθώς και στη Λάρισα- Λιτόχωρο, σήμερα Δευτέρα 11/9/2023.

    Εφόσον δοθεί πάλι σε κυκλοφορία η Εθνική Οδός και επιτραπεί η διέλευση οχημάτων, θα γίνει νεότερη ανακοίνωση και επαναπρογραμματισμός των δρομολογίων”.

    Αναστολή λεωφορειακών συνδέσεων

    Μετά από ενημέρωση των αρμόδιων αρχών για διακοπή της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό στο ύψος της Λάρισας, εξαιτίας της υπερχείλισης του Πηνειού, αναστέλλονται οι λεωφορειακές συνδέσεις στη γραμμή  Αθήνα- Θεσσαλονίκη, καθώς και στη Λάρισα- Λιτόχωρο, σήμερα Δευτέρα 11/9/2023.

    Εφόσον δοθεί πάλι σε κυκλοφορία η Εθνική Οδός και επιτραπεί η διέλευση οχημάτων, θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωση και επαναπρογραμματισμό των δρομολογίων.

    Διαβάστε επίσης

    Κακοκαιρία Daniel: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα πρώτης αρωγής για τους πληγέντες  – Αναλυτικά τα μέτρα στήριξης

    Καιρός: Θυελλώδεις άνεμοι έως 9 μποφόρ – Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο

    TΡΑΙΝΟΣΕ: Ποια δρομολόγια τρένων αναστέλλονται



    ΣΧΟΛΙΑ