array(0) {
}
        
    
Menu
-0.58%
Τζίρος: 229.57 εκατ.

Γιατί χτύπησε τώρα ο Σαμαράς – Τι μηνύματα στέλνει και σε ποιους;

Media

Alter Ego Media: Νέος Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Επιχειρησιακών Λειτουργιών o Γιώργος Καραμανωλάκης

Alter Ego Media
Comments

Η διοίκηση της Alter Ego Media καλωσορίζει τον Γιώργο Καραμανωλάκη, νέο Γενικό Διευθυντή Οικονομικών και Επιχειρησιακών Λειτουργιών του ομίλου.

Ο Γιώργος Καραμανωλάκης είναι απόφοιτος του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε σε κορυφαίες ελεγκτικές και συμβουλευτικές εταιρείες μεταξύ των οποίων οι Moore Stevens και Ernst & Young.

1

Επί 20 χρόνια εργάστηκε από τη θέση του οικονομικού διευθυντή στην πολυεθνική εταιρία τεχνολογίας τηλεπικοινωνιών ERICSSON, αρχικά σε Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα και Αλβανία. Στη συνέχεια είχε την ευθύνη επιχειρησιακού ελέγχου όλων των χωρών της Μεσογείου με έδρα την Ιταλία, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα αναρριχήθηκε στην οικονομική διεύθυνση όλης της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Ολοκλήρωσε την καριέρα του στην ERICSSON ως οικονομικός διευθυντής Αγγλίας και Ιρλανδίας με έδρα το Λονδίνο. Εν συνεχεία, ο κύριος Καραμανωλάκης εργάστηκε ως Οικονομικός διευθυντής της Landis & Gyr Ελλάδας στο δεύτερο μεγαλύτερο εργοστάσιο του ελβετικού πολυεθνικού ομίλου.

Πριν την ένταξη του στην Alter Ego Media, είχε την θέση του Γενικού Οικονομικού διευθυντή στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ Α.Ε.)

Η Alter Ego τον καλωσορίζει και εκφράζει τη βεβαιότητα πως η πλούσια εμπειρία του θα συμβάλει στην περαιτέρω οργάνωση και λειτουργία του ομίλου.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 11 Ιανουαρίου

Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη: Βραδινή έξοδος στη Μαρινέλλα – Ποιο τραγούδι της αφιέρωσε

Νέες ταινίες στους κινηματογράφους: Υπαρξιακές αγωνίες, σάτιρα, ξιφομαχίες, παιδικές φιλίες και Τζέισον Στέιθαμ

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόδα: Κούκλες σεξ, όπλα, κι ένα διαζύγιο μετά από 14 χρόνια… Ναι, ο κόσμος τρελάθηκε
Πλειστηριασμοί: Έδραση Ψαλλίδας, Ήλιος, Ερασίνειο και Κλωστήρια Αθηνών ξανά «στο σφυρί»
Οι παραχωρήσεις «απογειώνουν» τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Γιατί οι αναλυτές βλέπουν τιμή στόχο πάνω από τα 30 ευρώ
Ελληνική ακτοπλοΐα: Απαιτούνται 3 δισ. ευρώ για σύγχρονα πλοία – Αναγκαίες επενδύσεις στις λιμενικές υποδομές
Αλλαγή ισορροπιών στα telcos – Που οδηγείται ο ανταγωνισμός μετά το deal ΟΤΕ-ΤΕΡΝΑ Fiber
Η ελληνική σημαία είναι 9η ανάμεσα στις 10 κορυφαίες χώρες σε χωρητικότητα (DWT)
Νταγκ Μπέργκαμ (ΥΠΕΣ ΗΠΑ) για συμφωνία AKTOR-ΔΕΠΑ και Venture Global: Ενισχύονται οι δεσμοί μας με την Ελλάδα
Μετασχηματισμός METLEN: Στόχος τα 2 δισ. ευρώ EBITDA με αιχμή ενέργεια και κρίσιμες πρώτες ύλες
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Aπόλυτη στήριξη στον Αταμάν – «Να δείξουν την αξία τους όλοι»
Τι κέρδισε η Ελλάδα από την PTEC- Ποιός είναι ο επόμενος στόχος