• Business

    Altamira: Στο «σφυρί» νέα εμπορικά ακίνητα άνω των 10 εκατ. ευρώ

    • NewsRoom


    Μακραίνει ο κατάλογος των ακινήτων του Συνεργατισμού που βγάζει προς πώληση η Altamira. Στην ιστοσελίδα της αναρτήθηκαν τις τελευταίες μέρες ακόμη 33 ακίνητα μεταξύ αυτών και τρία εμπορικά κτήρια μερικών εκατομμυρίων.

    Πρόκειται για εμπορικό πενταώροφο κτίριο αξίας €2.500.000 το οποίο βρίσκεται στην είσοδο της Λευκωσίας, παρά τα φώτα τροχαίας «Καλησπέρα», επί της συμβολής της λεωφόρου Λεμεσού και Αθαλάσσας.

    Όπως αναφέρει το stockwatch.com, το κτίριο έχει ανακαινιστεί πρόσφατα σε εκτεταμένο βαθμό. Αποτελείται από υπόγειο, κατάστημα με μεσοπάτωμα στο ισόγειο και τέσσερις ορόφους από γραφεία με συνολικό εμβαδό καλυμμένων χώρων περί τα 1335τ.μ. To ισόγειο, ο πρώτος και ο τέταρτος όροφος ενοικιάζονται.

     

    Εμπορικό κτήριο στην καρδιά της Λεμεσού

    Ακόμη ένα πενταώροφο κτήριο εμπορικής χρήσης αξίας €2.150.000 βρίσκεται στο κέντρο της Λεμεσού.

    Το κτήριο βρίσκεται στην κεντρική ενορία Αγίας Νάπας, στη συμβολή των οδών Αρχιεπισκόπου Κυπριανού και Σωκράτους, περί τα 300 μέτρα βόρεια από την θάλασσα.

    Όπως σημειώνεται, το κτήριο είναι σε καλή κατάσταση συντήρησης και αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και πέντε ορόφους από γραφεία.

    Είναι κατάλληλο για εκμετάλλευση (ενοικίαση) αλλά και ιδιοχρησία. Μέρος του κτιρίου χρησιμοποιείται από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, μέρος του ενοικιάζεται και μέρος του είναι κενό. Το μενού περιλαμβάνει και χωράφι €1.800.000

    Η Altamira έβγαλε προς πώληση και χωράφι αξίας €1.800.000 το οποίο βρίσκεται στην ενορία Χρυσελεούσα, στον δήμο Στροβόλου.

    Εφάπτεται της λεωφόρου Αρχαγγέλου κατά μήκος του ανατολικού του συνόρου με πρόσοψη περί τα 50 μέτρα.

    Διαθέτει ορθογώνιο σχήμα και ομαλή μορφολογία εδάφους. Το ακίνητο έχει εμβαδό 4030 τ.μ., εκ του οποίου το 32% εμπίπτει στην εμπορική ζώνη Εβ4 με συντελεστή δόμησης 140%, ενώ το 68% εμπίπτει στην οικιστική ζώνη Κα6 με συντελεστή δόμησης 90%. Είναι κατάλληλο για ανέγερση κτηρίου εμπορικής, οικιστικής ή μικτής χρήσης, ενώ υπάρχει δυνατότητα διείσδυσης της εμπορικής ανάπτυξης σε οικιστική.

    Αποθήκη στην Πάφο

    Η νέα λίστα ακινήτων της Altamira περιλαμβάνει και αποθήκη στην Αγία Βαρβάρα Πάφου με κόστος €3.600.000, το ακίνητο αποτελείται από σύμπλεγμα βιομηχανικών αποθηκών εντός της βιομηχανικής περιοχής της Αγίας Βαρβάρας.

    Εφάπτεται του αυτοκινητόδρομου στη νότια πλευρά του, με τον οποίο συνδέεται μέσω του τοπικού οδικού δικτύου. Διαθέτει εξαιρετική προσπελασιμότητα προς την Πάφο και τη Λεμεσό και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον αερολιμένα Πάφου και το λιμάνι Λεμεσού.

    Οι αποθήκες έχουν συνολικό εμβαδό 8,940 τ.μ., ενώ το συνολικό εμβαδόν του τεμαχίου είναι 49,644 τ.μ. Ανεγέρθηκαν περί το 1980 με μεταλλική κατασκευή. Μέρος των αποθηκών ενοικιάζονται.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στο «σφυρί» ξανά η πολυτελής παραθαλάσσια βίλα του Σεραφείμ Φυντανίδη στην Τήνο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο σφυρί πλοίο ελληνικής εταιρείας. Η ημερομηνία και η τιμή πώλησης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι «μνηστήρες» για τα 5 ακίνητα «πακέτο» της Μπάμπης Βωβός που πουλά η Alpha Bank



    ΣΧΟΛΙΑ