• Business

    Alpha Trust Ανδρομέδα: Στα €6,53 η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών

    • NewsRoom
    Φαίδων Ταμβακάκης Πρόεδρος Δ.Σ. και Συνιδρυτής, Εκτελεστικός, Alpha Trust

    Φαίδων Ταμβακάκης Πρόεδρος Δ.Σ. και Συνιδρυτής, Εκτελεστικός, Alpha Trust


    H Alpha Trust Ανδρομέδα ανακοινώνει τα ακόλουθα στοιχεία σχετικά με την τιμή διάθεσης των νέων μετοχών που θα εκδοθούν λόγω επανεπένδυσης του μερίσματος από κέρδη παρελθουσών χρήσεων, με αντίστοιχη αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας με την από 28.09.2023 συνεδρίασή του όρισε ότι η τιμή διάθεσης των ανωτέρω νέων μετοχών θα ισούται με το μέσο όρο των πέντε πρώτων ημερησίων βάσει όγκου σταθμισμένων τιμών μετοχής (VWAP) εντός της περιόδου άσκησης του δικαιώματος επανεπένδυσης του μερίσματος από κέρδη παρελθουσών χρήσεων (δηλαδή από 01.11.2023 έως και 07.11.2023), μειωμένης κατά ποσοστό 1% (ποσοστό έκπτωσης), όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.

    Σύμφωνα με τον ανωτέρω τρόπο υπολογισμού και με βάση τη χρηματιστηριακή σταθμισμένη βάση όγκου τιμή της μετοχής κατά τις 01.11.2022 έως και 07.11.2023, η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών ανέρχεται σε 6,53 Ευρώ.

    Διαβάστε επίσης:

    Ξεκινά η μαζική παραγωγή των νέων ηλεκτρικών λεωφορείων για την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη

    Οι Kasselistas, οι «Ομπρελίστας», οι διαγραφές και η διάσπαση που έρχεται

    Ανδρέας Ανδρεάδης (Sani/Ikos): Οικονομικά επωφελής η στροφή στα ESG – Πώς θα γίνει θετικό το αποτύπωμα της κλιματικής αλλαγής στον τουρισμό



    ΣΧΟΛΙΑ