• Business

    Alpha Bank: Εισάγει το ψηφιακό πορτοφόλι στην ελληνική αγορά

    Alpha Bank


    To «ψηφιακό πορτοφόλι» εισάγει στην ελληνική αγορά η Alpha Bank, προσφέροντας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ακόμη περισσότερη ταχύτητα, ευκολία και ασφάλεια, κατά την αποδοχή συναλλαγών με κάρτες.

    H νέα πρωτοποριακή υπηρεσία πληρωμών MasterPass διατίθεται διεθνώς από την MasterCard και η χρήση της αυξάνεται με ταχύ ρυθμό ενώ ήδη είναι διαθέσιμη σε όλες τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται με την Alpha Bank, μέσω της αναβαθμισμένης υπηρεσίας ηλεκτρονικού εμπορίου της Τραπέζης, Alpha e-commerce.

    For use in creating image-based Title and Divider slides within the official MasterCard Worldwide presentation template. For Corporate or B2B presentations.
    Οπως επισημαίνει ο Σωτήρης Κυριάκος, επικεφαλής της Διεύθυνσης Εναλλακτικών Δικτύων της Alpha Bank, με το MasterPass, οι online πληρωμές ολοκληρώνονται γρήγορα και εύκολα, ενώ η διαδικασία των συναλλαγών είναι ιδιαίτερα απλή. Ο χρήστης της υπηρεσίας απλώς επιλέγει ως τρόπο πληρωμής το MasterPass, συνδέεται στο «ψηφιακό πορτοφόλι» που έχει δημιουργήσει στην τράπεζα συνεργασίας του και επιλέγει την κάρτα που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει για την πληρωμή. Δεν απαιτείται η πληκτρολόγηση των στοιχείων της κάρτας του, καθώς αυτά βρίσκονται ήδη αποθηκευμένα με ασφάλεια στο ψηφιακό του πορτοφόλι και δεν γνωστοποιούνται στην εκάστοτε συναλλασσόμενη επιχείρηση.

    Η Alpha Bank είναι ο μεγαλύτερος αποδέκτης (acquirer) καρτών πληρωμών στην Ελλάδα και πρωτοπόρος στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ηλεκτρονικών πληρωμών. Μέσω της νέας υπηρεσίας MasterPass υποστηρίζονται όλες οι κάρτες πληρωμών (American Express, Visa, MasterCard, Diners Club), ενώ η απόκτησή της δεν απαιτεί καμία ενέργεια από την πλευρά των συνεργαζομένων επιχειρήσεων, καθώς η προσθήκη του νέου τρόπου πληρωμής γίνεται αυτομάτως στη σελίδα πληρωμής της τράπεζας. Με το MasterPass οι επιχειρήσεις αποκτούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς ελαχιστοποιούνται οι περιπτώσεις εγκαταλείψεως της συναλλαγής από τους πελάτες τους.

    Digital-Wallet1
    Σύμφωνα με τον κ. Κυριάκο, με τη διάθεση της νέας υπηρεσίας MasterPass στους πελάτες της, η Alpha Bank στηρίζει εμπράκτως τις σύγχρονες επιχειρήσεις, παρέχοντάς τους έναν νέο γρήγορο, εύκολο και ασφαλή τρόπο πληρωμών. Παράλληλα, τους επιτρέπει να επιτύχουν αύξηση των συναλλαγών τους στον ταχέως αναπτυσσόμενο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

    Διαβάστε ακόμη:

    Το ΧΑ βουλιάζει στο βάλτο της…διαπραγμάτευσης



    ΣΧΟΛΙΑ