• Business

    Αλλαγές κορυφής στο Ιατρικό Αθηνών

    • NewsRoom
    Ο Βασίλης Αποστολόπουλος διευθύνων σύμβουλος Ομίλου Ιατρικού Αθηνών

    Βασίλης Αποστολόπουλος διευθύνων σύμβουλος Ομίλου Ιατρικού Αθηνών


    Σύμβουλος Διοίκησης σε Οργανωτικά Θέματα στο Ιατρικό Αθηνών ανέλαβε ο κ. Απόστολος Τερζόπουλος.

    Ο κ. Τερζόπουλος έχει μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα της υγείας, κατέχοντας ανώτατες διοικητικές θέσεις σε μεγάλους Ομίλους του χώρου.

    Τα τελευταία 9 χρόνια ήταν στον Όμιλο Βιοϊατρικής, κατέχοντας τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Διεύθυνσης Λειτουργίας & Δικτύων του Ομίλου. Θεωρούμε ότι η προσθήκη του κ. Τερζόπουλου, θα συμβάλλει ουσιαστικά στην υλοποίηση των στρατηγικών πλάνων και στόχων του Ομίλου.

    Επίσης όπως ανακοίνωσε το Ιατρικό Αθηνών, ο κ. Γιώργος Μπουτσιούκος, ολοκληρώνοντας μια επιτυχημένη πορεία 38 ετών ως Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου, θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Όμιλο ως Σύμβουλος Διοίκησης, αναλαμβάνοντας και τον κομβικό ρόλο για την περαιτέρω ανάπτυξη του Ομίλου, του Επικεφαλής Συντονιστή για την προσέλκυση νέων Ελλήνων συνεργατών ιατρών που διαπρέπουν στο εξωτερικό (brain gain), καθώς και ιατρών από την Ελλάδα.

    Επιπλέον, σε συνεργασία με τον ιατρό κ. Σαχίν, θα συντονίζει τη διαδικασία για τη συλλογή του επιστημονικού έργου των Ιατρών του Ομίλου.

    Τον κ. Μπουτσιούκο θα αντικαταστήσει ο κ. Θεόδωρος Παπαφωτόπουλος, ο οποίος εντάχθηκε πρόσφατα στο δυναμικό του Ομίλου.

    Ο κ. Παπαφωτόπουλος έχει πολυετή εμπειρία στο αντικείμενο, κατέχοντας σημαντικές διοικητικές θέσεις ευθύνης, στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού σε πολλές εταιρείες. Τα τελευταία 12 χρόνια κατείχε τη θέση του Διευθυντή Ανθρωπίνου Δυναμικού στη εταιρεία BIC.

    Ευχαριστούμε τον κ. Μπουτσιούκο για τη μέχρι σήμερα συμβολή του στην ανάπτυξη του Ομίλου και ευχόμαστε στους δυο συνεργάτες μας καλή επιτυχία στο έργο τους.

    Διαβάστε επίσης

    Ιατρικό Αθηνών: Στο ΙΑΣΩ το μαιευτήριο ΓΑΙΑ έναντι 13 εκατ. ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ