ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πατρίδα μας μπαίνει σε ένα ενάρετο κύκλο που καθήκον μας είναι να αξιοποιήσουμε εις όφελος όλων των Ελλήνων, και ειδικά των ασθενέστερων, τονίζει ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης, σχολιάζοντας την προσφορά της Unicredit για το 9% της Alpha Bank που κατέχει το ΤΧΣ.
Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X σημειώνει πως «την περασμένη δεκαετία η χώρα μας πάλεψε να μείνει στην Ευρώπη. Ο στόχος μας τώρα είναι να γίνουμε Ευρώπη».
Την περασμένη δεκαετία η χώρα μας πάλεψε να μείνει στην Ευρώπη. Ο στόχος μας τώρα είναι να γίνουμε Ευρώπη.
Μετά την αναβάθμιση σε επενδυτική βαθμίδα, σήμερα ανακοινώνεται η πρώτη επένδυση Ευρωπαϊκής τράπεζας σε Ελληνική εδώ και 17 χρόνια.https://t.co/7RnQMqKvsC
— Alex Patelis (@PatelisAlex) October 23, 2023
Διαβάστε επίσης
Μεγάλο deal με την Alpha Bank: Η Unicredit προσφέρει 286 εκατ. για το 9% του ΤΧΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έμπορος πλήρωσε πρόστιμο 1.000 ευρώ για ένα μαγνητάκι… αξίας 2 ευρώ! – Γιατί απορρίφθηκε η προσφυγή στη ΔΕΔ
- Χρηματιστήριο: Ποιοι ξένοι έκαναν trading σε τράπεζες, Credia και Allwyn, ο ενεργός ρόλος της HSBC
- FIX Residences: DIMAND και Foster + Partners μεταμορφώνουν την ιστορική ζυθοποιία της Θεσσαλονίκης
- Τράπεζες: Πού βλέπουν το νέο περιθώριο ανόδου UBS, Morgan Stanley και HSBC
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.