• Business

    Αυτό είναι το νέο διοικητικό συμβούλιο της Κορρές

    Γιώργος Κορρές


    Η Κορρές πραγματοποίησε την Πέμπτη την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της για το έτος 2018 στην οποία μεταξύ άλλων διενεργήθηκαν και εκλογές για νέα σύσταση της διοίκησης του ομίλου, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση.

    Το νέο διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από τους κ.κ. Απόστολο Κορρέ/Εκτελεστικό μέλος, Γεώργιο Τενεδιώτη/Εκτελεστικό μέλος, Jan- Dries Mulder/Μη Εκτελεστικό μέλος, Πέτρο Κατσούλα/Ανεξάρτητο μέλος και Ιωάννη Νικολακόπουλο/ Ανεξάρτητο μέλος ενώ μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής (Audit Commitee) ορίστηκαν οι κ.κ. Jan-Dries Mulder, Πέτρος Κατσούλας και Ιωάννης Νικολακόπουλος.

    Η ανακοίνωση

    Η Κορρές ανακοινώνει ότι η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της, που έγινε σήμερα Πέμπτη 17/05/2018 στα γραφεία της εταιρείας αφού διαπιστώθηκε η παρουσία αυτοπροσώπως ή δι’ αντιπροσώπου μετόχων, που εκπροσωπούν 13.214.866 μετοχές, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 97,26% του καταβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, ήτοι ικανή απαρτία για τη λήψη αποφάσεων επί όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, έλαβε με ομοφωνία επί των παριστάμενων μετόχων τις ακόλουθες αποφάσεις:

    1) Ενέκρινε τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της 18ης Εταιρικής Χρήσης (1η Ιανουαρίου
    2017 – 31η Δεκεμβρίου 2017) της εταιρείας, μετά της ετήσιας έκθεσης Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου και της έκθεσης των Ορκωτών Ελεγκτών.

    2) Απάλλαξε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους ελεγκτές από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της 18ης Εταιρικής Χρήσης (1η Ιανουαρίου 2017 – 31η Δεκεμβρίου 2017), σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό.

    3) Ενέκρινε την επικύρωση αμοιβών, αποζημιώσεων και λοιπών παροχών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την 18η εταιρική Χρήση (1η Ιανουαρίου 2017 – 31η Δεκεμβρίου 2017), και προέκρινε τις αντίστοιχες για την 19η εταιρική χρήση (1η Ιανουαρίου 2018 – 31η Δεκεμβρίου 2018), και χορήγησε άδεια στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στα στελέχη της εταιρείας προκειμένου να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε συνδεδεμένες επιχειρήσεις.

    4) Εξέλεξε την ελεγκτική εταιρεία PricewaterhouseCoopers για τον έλεγχο της 19ης εταιρικής χρήσης (1η Ιανουαρίου 2018– 31η Δεκεμβρίου 2018) και εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο για τον καθορισμό της αμοιβής της.

    5) Εξέλεξε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας το οποίο θα απαρτίζεται από τους κ.κ. Απόστολο Κορρέ/Εκτελεστικό μέλος, Γεώργιο Τενεδιώτη/Εκτελεστικό μέλος, Jan- Dries Mulder/Μη Εκτελεστικό μέλος, Πέτρο Κατσούλα/Ανεξάρτητο μέλος και Ιωάννη Νικολακόπουλο/ Ανεξάρτητο μέλος.

    6) Όρισε ως μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής (Audit Commitee) σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 37 του ν.3693/2008 και 7 του ν. 3016/2002, τους κ.κ. Jan-Dries Mulder, Πέτρο Κατσούλα και Ιωάννη Νικολακόπουλο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κορρές: Με 97,16% η Nissos Holdings μετά τη Δημόσια Πρόταση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορρές: Μεγάλες ζημιές για 9ο συνεχόμενο έτος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΚΟΡΡΕΣ: Τι ανακοίνωσε για τη NISSOS



    ΣΧΟΛΙΑ