• Business

    Άδωνις Γεωργιάδης: Στη δεύτερη φάση ο διαγωνισμός για το Ελληνικό

    • NewsRoom
    Άδωνις Γεωργιάδης

    Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων


    Στο επόμενο στάδιο περνά ο διαγωνισμός για το Ελληνικό, όπως έκανε γνωστό o υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

    Πιο συγκεκριμένα, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο κ. Γεωργιάδης γνωστοποίησε ότι «σήμερα παραδόθηκε το πόρισμα της πρώτης φάσης του «Ελληνικό» στην Αναθέτουσα Αρχή. Ο διαγωνισμός προχωρά κατά τα προβλεπόμενα και πάμε για το έργο».

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, «η Επιτροπή Διενέργειας του Διεθνούς Πλειοδοτικού Διαγωνισμού για την Παραχώρηση Άδειας λειτουργίας Επιχείρησης Καζίνο (ΕΚΑΖ) ευρέος φάσματος δραστηριοτήτων στον Μητροπολιτικό Πόλο Ελληνικού – Αγίου Κοσμά, παρέδωσε στην Ε.Ε.Ε.Π. τα Πρακτικά με τα αποτελέσματα του πρώτου σταδίου του Διαγωνισμού που αφορά στην αξιολόγηση των δικαιολογητικών συμμετοχής των διαγωνιζομένων. Το αμέσως επόμενο διάστημα η Ε.Ε.Ε.Π. θα προχωρήσει στις κατά νόμο προβλεπόμενες ενέργειες για τη συνέχιση της διαγωνιστικής διαδικασίας».

    Πότε μπαίνουν οι μπουλντόζες

    Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στην ΕΡΤ επεσήμανε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να μπουν μπουλντόζες στο Ελληνικό εντός Ιανουαρίου, ενώ δεσμεύθηκε ότι μέχρι το τέλος του 2019 θα είχαν διευθετηθεί και οι τελευταίες εκκρεμότητες, σε ό,τι αφορά στην πλευρά του υπουργείου.



    ΣΧΟΛΙΑ