• Business

    Αδελφοί Αγγελόπουλοι: «Δεν θα ακολουθήσουμε στον κατήφορο το περιβάλλον του πατέρα μας»


    Ανάξια σχολιασμού χαρακτηρίζουν την δήλωση που αποδίδεται στον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο οι γιοί του Γιώργος και Παναγιώτης.

    Τα δύο αδέλφια αποδίδουν τη δήλωση στους συμβούλους του πατέρα τους και στο περιβάλλον του, με σκοπό τον επηρεασμό της Δικαιοσύνης. Όπως αναφέρουν μάλιστα, «στον κατήφορό τους δεν θα τους ακολουθήσουμε».

    Υπενθυμίζεται πως η πλευρά του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου αντέδρασε σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Real», σύμφωνα με το οποίο οι υιοί Αγγελόπουλοι κατέθεσαν μήνυση κατά του πραγματογνώμονα τον οποίο κατηγορούν για ψευδορκία. Ο κ. Αγγελόπουλος απαντούσε  στα παιδιά του λέγοντας πως «το δημοσίευμα αυτό εντάσσεται στη συστηματική ασεβέστατη προσπάθεια των παιδιών μου να με εμφανίσουν ότι δήθεν πάσχω από άνοια και ταυτόχρονα το ίδιο δημοσίευμα αποτελεί προκλητική προσπάθεια άσκησης πίεσης στο Δικαστήριο και δημιουργίας αρνητικού κλίματος στην κοινή γνώμη εις βάρος μου με προφανείς στόχους και σκοπούς τη στιγμή που αναμένεται η έκδοση της δικαστικής απόφασης».

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου: 

    «Σε σχέση με την ξένη καταχώριση που φέρεται να έκανε ο πατέρας μας στον Τύπο και είδε το φως της δημοσιότητας στις 24 Ιουλίου του 2019, επισημαίνουμε ότι οι πλήρως ανυπόστατες αιτιάσεις που διαλαμβάνονται σε αυτή, στερούνται σοβαρότητας και είναι ανάξιες σχολιασμού, εντάσσονται δε στην απέλπιδα προσπάθεια των συμβούλων και του περιβάλλοντος του πατέρα μας για επηρεασμό της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Στον κατήφορό τους δεν θα τους ακολουθήσουμε».



    ΣΧΟΛΙΑ