ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε 24ωρη απεργία προχωρά αύριο η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) με αποτέλεσμα να μην εκτελεστεί κανένα ακτοπλοϊκό δρομολόγιο στη χώρα. Η ΠΝΟ εμμένει στις θέσεις της αναφορικά με το σχέδιο υπουργικής απόφασης για τις ενδομεταφορές από πλοία με σημαία τρίτου κράτους μεταξύ ελληνικών λιμένων, ενώ ταυτόχρονα ζητεί την κατάργηση του νόμου 4150/2013 για τις ειδικές συνθέσεις των πληρωμάτων στις γραμμές Πάτρας-Ιταλίας.
Η Ομοσπονδία υπογραμμίζει ότι θα πρέπει να συμπεριληφθεί ρητή αναφορά πως σε καμία περίπτωση δεν χορηγείται οποιαδήποτε άδεια εκτέλεσης δρομολογίων με πλοία σημαίας τρίτου κράτους και δεν εκτελούνται εγκεκριμένα ήδη δρομολόγια ως μέτρο αντιμετώπισης της ανεργίας ή άλλης μορφής κινητοποίησης των ναυτικών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: To Λιμενικό απαγορεύει την προσέγγιση στις βραχονησίδες (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο νεαρός που ύψωσε τις σημαίες στις βραχονησίδες: «Το κάναμε προς τιμήν του Γιώργου Μπαλταδώρου»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το Καστελόριζο εξελίσσεται – Ο πρωθυπουργός εγκαινιάζει δύο νέες μονάδες αφαλάτωσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φωτιά τώρα στο Κορωπί – Μήνυμα από το 112
- Συρία-Ρωσία: Υπογραφή μνημονίου κατανόησης για το μέλλον των ρωσικών βάσεων
- Χαλκιδική: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές σε 3 δήμους λόγω υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς
- Ουρές και καθυστερήσεις στο Τελωνείο Ευζώνων, στο ρεύμα εξόδου από την Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.