• Business Of Fashion

    Βασίλισσα Ράνια: Υπέρκομψη με λευκό coat dress και αξεσουάρ με άρωμα 90s 

    • NewsRoom


    Μια κομψή και στιλάτη εμφάνιση πραγματοποίησε η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας κατά την διάρκεια επίσημης επίσκεψης του βασιλιά Χάραλντ Γ΄ της Νορβηγίας και της βασίλισσας Σόνια, που έγινε χθες στην Ιορδανία.

    Η πανέμορφη γαλαζοαίματη που πάντα κλέβει τις εντυπώσεις με τις ενδυματολογικές της επιλογές, εμφανίστηκε φορώντας ένα υπέροχο λευκό coat dress από το brand Izeta.

    Το συνδύασε με ένα ζευγάρι γόβες Dior και μια τσάντα από Maison Halaby.

    Στα μαλλιά της έβαλε μια ζιγκ ζαγκ στέκα που μας θύμισε τα λατρεμένα 90s.

    Φαίνεται πως η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, εμπνεόμενη από τις πρόσφατες επιδείξεις φέρνει πίσω στη μόδα το αγαπημένο αξεσουάρ για τα μαλλιά.

    Φρόντισε, μάλιστα, να δώσει αρκετό όγκο πίσω και να αφήσει μπροστά την φράντζα της.

    Σε μερικές ημέρες η βασίλισσα Ράνια και ο σύζυγός της, βασιλιάς Αμπντούλαχ θα επισκεφτούν την Μεγάλη Βρετανία, όπου θα συναντηθούν με τον Δούκα και την Δούκισσα της Κορνουάλης, Κάρολο και Καμίλα προκειμένου να συζητήσουν για το προσφυγικό.

    Τελευταία φορά είχαν επισκεφτεί την βασίλισσα Ελισάβετ τον Φεβρουάριο του 2019

    Είναι γνωστό ότι η βασίλισσα της Ιορδανίας είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη ως προς το προσφυγικό και συχνά βρίσκεται κοντά στους πρόσφυγες. Έχει αναλάβει την προστασία παιδιών και μητέρων που είναι ευάλωτα.

    View this post on Instagram

    King Harald V and Queen Sonja of Norway are on their first state visit to Jordan. They were greeted by King Abdullah II, Queen Rania and Crown Princess Hussein of Jordan. There was a welcoming ceremony outside the Al Husseiniya Palace in Amman and a banquet was held tonight. ~ #kingharaldv #kongharald #queensonja #dronningsonja #kingabdullahii #queenrania #crownprincehussein #detnorskekongehuset #kongehuset #kongefamilien #norway #norweiganroyals #norweiganroyalty #norweiganroyalfamily #houseofglucksburg #detkongeligeslott #jordanroyals #jordanroyalfamily #jordanroyalty #royalfamilyofjordan #jordan #houseofhashemite #JO #LoveJO #royalty #royals #royalfamily #royalfamiliesofeurope

    A post shared by R O Y A L L Y . Y O U R S (@royally.yours) on



    ΣΧΟΛΙΑ