• Business Of Fashion

    Το ατύχημα της Κέιτ Μίντλετον αλά… Σταχτοπούτα

    • NewsRoom


    Η Κέιτ Μίντλετον είχε μια άτυχη στιγμή σε μια επίσημη φιλανθρωπική εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκε με τον σύζυγο της, πρίγκιπα Ούιλιαμ, στο θέατρο του Λονδίνου Troubadour White City.

    Ειδικότερα, όταν το βασιλικό ζεύγος αποχωρούσε από την εκδήλωση, κατευθυνόμενοι προς το αυτοκίνητο, η δούκισσα του Κέιμπριτζ παραλίγο να χάσει την ισορροπία της παραπατώντας και να πέσει, ενώ ταυτόχρονα της βγήκε η μία από τις μαύρες της γόβες.

    Βέβαια η ίδια φαίνεται πως δεν ενοχλήθηκε αφού τόσο η ίδια όσο και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, που βρισκόταν ακριβώς από πίσω της γέλασαν κοιτώντας ο ένας τον άλλο.

    Η Κέιτ πέρα από αυτή την μικρή, αμήχανη στιγμή στην οποία βρέθηκε, έκανε μια πολύ κομψή εμφάνιση φορώντας μια από τις πιο hot τάσεις της μόδας, το γρκι twig σακάκι από το brand Smythe που κοστίζει 620 λίρες, ενώ το συνδύασε με άσπρη μπλούζα και με μια παντελόνα, στο χρώμα που λατρεύει, το μπορντό, από το brand Joseph που κοστολογείται στις 345 λίρες . Η Κέιτ ολοκλήρωσε το σύνολο της με μαύρες μεσαίου ύψους γόβες και με μια απλή μαύρη ζώνη.

    Το βίντεο που δείχνει το στιγμιότυπο από το παραπάτημα της Κέιτ Μίντλετον από  τo Access:

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ