• Business Of Fashion

    Τι επέλεξε η βασίλισσα Λετίθια στην τελευταία της εμφάνιση για το 2019

    • NewsRoom


    Την τελευταία της επίσημη εμφάνιση για το 2019 έκανε η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας, η οποία, όπως μας έχει συνηθίσει, ήταν κάτι παραπάνω από κομψή.

    Η 47χρονη Λετίθια βρέθηκε στη Μαδρίτη για τα εγκαίνια μιας νέας έκθεσης στα Βασιλικά ανάκτορα και μαγνήτισε για άλλη μια φορά τα βλέμματα. Για την συγκεκριμένη επίσημη εκδήλωση η Λετίθια διάλεξε ένα πολύ chic outfit γραφείου, το οποίο έφερε μια ρομαντική ροζ απόχρωση.

    Η Λετίθια φόρεσε λοιπόν ένα bold κοστούμι σε απαλή ροζ απόχρωση από το γερμανικό brand Hugo Boss, αξίας 803,09 ευρώ. Το συγκεκριμένο brand είναι από τα αγαπημένα της Λετίθια, ενώ το κουστούμι αποτελεί από τα «ευκολοφόρετα» και ασφαλή outfits για τις εμφανίσεις της.

    Η βασίλισσα της Ισπανίας συνδύασε το παστέλ κουστούμι της με ένα λευκό πουκάμισο από μέσα, ενώ ολοκλήρωσε το look της με γόβες με χοντρό τακούνι, σε αντίστοιχη απόχρωση με το Hugo Boss suit. Προτίμησε να αφήσει τα μαλλιά ανέμελα κάτω ενώ το μακιγιάζ της ήταν απλό και λαμπερό. Κράτησε τα κοσμήματα της στο μίνιμουμ, επιλέγοντας μικρούς κρίκους και ένα δαχτυλίδι.



    ΣΧΟΛΙΑ