• Business Of Fashion

    Σελίν Ντιόν: Τα ανατρεπτικά looks της 51χρονης τραγουδίστριας και τα 10.000 ζευγάρια παπούτσια

    • NewsRoom


    Η Σελίν Ντιόν μπορεί να έχει μείνει στην ιστορία για την τρομερή φωνή της και τα ρομαντικά τραγούδια της που συνόδευσαν πολλούς σε τρυφερές στιγμές τους, όμως τώρα ξαναδημιουργεί την εικόνα της, ως ένα Fashion Icon που καταρρίπτει τις προκαταλήψεις για την ηλικία και ξαναγράφει την εικόνα της γυναίκας που έχει ξεπεράσει τα 50.

    Η Σελίν «έκαψε» τα φλας των φωτογράφων στην περσινή εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, φορώντας outfits που οι περισσότεροι θα χαρακτήριζαν ως κακόγουστα ή αταίριαστα, τόσο μεταξύ τους όσο και με την ηλικία της. Όμως τίποτα δεν σταμάτησε την πασίγνωστη τραγουδίστρια από το να τα φορέσει, φέρνοντας έναν άλλο «αέρα», έναν «αέρα» παιχνιδιάρικο, νεανικό. Η ίδια μετά τον θάνατο του πολυαγαπημένου της συζύγου, αφοσιώθηκε στην μόδα δημιουργώντας έναν καινούργιο σκοπό στην ζωή της, μαζί με την παγκόσμια περιοδεία της.

    Η καταξιωμένη Ντιόν είναι μακριά από αυτό που πρεσβεύει η Κέιτ Μίντλετον, το συμβατικό-chic και ίσως συντηρητικό στιλ. Η Σελίν στο άκρως αντίθετο από εκείνη, δείχνει με φανταχτερά looks που δεν κρύβουν την σέξι πλευρά της ούτε «το παιδί που νιώθει μέσα της», πως η γυναίκα μπορεί να είναι ότι θελήσει εκείνη καταρρίπτοντας κάθε status quo στο στιλ.

    Μάλιστα πέρα από τις εκκεντρικές εμφανίσεις της με  Haute Couture φορέματα η ίδια τρέφει μια μεγάλη αγάπη και για τα παπούτσια. Σε συνέντευξή της στο WWD, η Σελίν Ντιόν παραδέχθηκε ότι έχει 10.000 ζευγάρια παπούτσια που δεν μπορεί να δώσει, επειδή συνδέεται προσωπικά με το καθένα.

    «Δεν μπορώ να δώσω τίποτα, γιατί κάθε ζευγάρι που αγόρασα με έφερε εδώ που είμαι απόψε. Είναι μέρος κάθε βήματος που κάνω και αισθάνομαι συνδεδεμένη με αυτό. Μπορείτε να το αποκαλέσετε τρέλα. Κρατώ τα πάντα, αλλά απλώς συνεχίζω να αγοράζω μεγαλύτερο χώρο για να τα αποθηκεύω», δήλωσε η Σελίν Ντιόν.

    Η Σελίν αποκάλυψε επίσης ότι προτού εξασφαλίσει την τεράστια αποθήκη για τα παπούτσια της στο Βέγκας, εγκατέστησε μία walk-in ντουλάπα ψηφιακά εξοπλισμένη στο σπίτι της στη Φλόριντα. Τα υποδήματα είναι τακτοποιημένα με βάση το χρώμα και επιλέγονται με το πάτημα μιας σειράς κουμπιών.

    Στο Λας Βέγκας αγόρασε μια μεγάλη αποθήκη για να φιλοξενήσει τη συλλογή της. Παραδέχεται ότι η αγάπη της για τη μόδα την βοήθησε να αντιμετωπίσει την απώλεια του συζύγου της, Ρενέ Ανζελίλ και ότι η συλλογή της έχει αυξηθεί από τότε.



    ΣΧΟΛΙΑ