• Business Of Fashion

    Netflix: «Next in Fashion», το νέο reality μόδας με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου

    • NewsRoom


    Ένα νέο σόου με κεντρικό θέμα τη μόδα θα παρουσιάσει το Netflix στις 29 Ιανουαρίου. Το νέο σόου θα θυμίζει αρκετά το iconic «Project Runway», όμως θα έχει τις δικές του πινελιές με σκοπό να δώσει κάτι παραπάνω στη βιομηχανία της μόδας!

    Το πολλά υποσχόμενο σόου «Next in Fashion» θα έχει για παρουσιαστές τον Ταν Φρανς και την Αλέξα Τσανγκ, δυο σημαντικά πρόσωπα στον χώρο της μόδας. Στην καινούργια σειρά του Netflix δεκαοχτώ σχεδιαστές θα διαγωνιστούν με τις δημιουργίες τους για το χρηματικό έπαθλο των 220.000 ευρώ και την πώληση της προσωπικής τους συλλογής στην κορυφαία ηλεκτρονική πλατφόρμα μόδας «Net-a-porter».

    Σε αντίθεση με το «Project Runway», που το παρουσίαζε το supermodel Χάιντι Κλουμ, οι διαγωνιζόμενοι αυτού του σόου δεν είναι αρχάριοι αλλά επαγγελματίες του χώρου, που καταγράφουν στο βιογραφικό τους συνεργασίες με μεγάλους οίκους μόδας όπως οι Alexander Wang και Stella McCartney, ωστόσο αναζητούν μία ευκαιρία για ένα μεγαλύτερο «βήμα» στην καριέρα τους.

    Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του σόου σημαντικά πρόσωπα με μεγάλη επιρροή στη μόδα θα δώσουν το παρών σε ρόλο guest κριτή, όπως η global buying director του Net-a-porter, Ελίζαμπεθ Βον Ντερ Γκολτζ, η Instagrammer Έυα Κεν, η στυλίστρια Ελίζαμπεθ Στιούαρτ και οι σχεδιαστές Πραμπάλ Γκουρούνγκ, Κρίστοφερ Κέιν και Τόμι Χίλφιγκερ.



    ΣΧΟΛΙΑ