• Business Of Fashion

    Μελάνια Τραμπ: Με Chanel, Gucci και Louboutin στη Γαλλία

    • NewsRoom

    Μελάνια Τραμπ, Ντόναλντ Τραμπ, Εμανουέλ Μακρόν και Μπριζίτ Μακρόν


    Γνωστή για το προσεγμένο και ακριβό ντύσιμό της είναι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, η οποία δεν επαναλαμβάνεται και φροντίζει να εμφανίζεται με διαφορετικά outfit, ακόμα και αν πρόκειται για εμφάνιση με διαφορά μόλις λίγων ωρών.

     Το Σάββατο συνόδευσε τον σύζυγό της και Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, στο ταξίδι του στη Γαλλία, όπου θα συμμετέχει στη Σύνοδο των G7.

    Κατά τη διάρκεια της αναχώρησης του προεδρικού ζεύγους από την Αμερική, η Μελάνια φωτογραφήθηκε φορώντας ένα Chanel ασπρόμαυρο τουίντ σακάκι, με ένα λευκό παντελόνι J Brand, λευκές μπαλαρίνες και μία λευκή τσάντα του οίκου Chanel.

    μελανια
    Η Μελάνια και ο Ντόναλντ Τράμπ αναχωρούν για Γαλλία

    Κατά την άφιξή τους στη Γαλλία, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είχε ήδη αλλάξει outfit φορώντας αυτή τη φορά ένα έντονο κίτρινο φόρεμα Calvin Klein, αξίας 530 δολαρίων.

    Με Calvin Klein φόρεμα η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

    Οι ροζ λεπτομέρειες του φορέματος έκαναν την Μελάνια να επιλέξει πανάκριβες ροζ δερμάτινες γόβες στιλέτο του οίκου Christian Louboutin.

    Χαμογελαστό το προεδρικό ζευγάρι

    Το βράδυ του Σαββάτου, ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια Τραμπ παρευρέθηκαν σε επίσημο δείπνο με τους ηγέτες της G7, όπου η Πρώτη Κυρία εμφανίστηκε με μία μπεζ τουαλέτα του οίκου Gucci και ασημί γόβες.

    Το αμερικανικό προεδρικό ζευγάρι φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και την υπέρκομψη σύζυγό του, Μπριζίτ Μακρόν, η οποία επέλεξε ένα ασφαλές, ήσυχο, αλλά ταυτόχρονα σικ μπεζ φόρεμα.

    Μελάνια Τραμπ, Ντόναλντ Τραμπ, Εμανουέλ Μακρόν και Μπριζίτ Μακρόν

    Όπως ήταν φυσικό απέσπασε «διθυραμβικές» κριτικές για το στυλ της.

    Με Christian Louboutin γόβες



    ΣΧΟΛΙΑ