• Business Of Fashion

    Μέγκαν Μαρκλ: Πιο κομψή από ποτέ σε εκδήλωση μνήμης για τους πεσόντες του Α΄ Παγκοσμίου πολέμου

    • NewsRoom


    Στην ετήσια εκδήλωση μνήμης για τους πεσόντες του πρώτου παγκοσμίου πολέμου, στο Field of Remembrance του Αβαείου του Ουέστμινστερ, βρέθηκαν σήμερα ο πρίγκιπας Χάρι με την σύζυγο του Μέγκαν Μαρκλ.

    Ο πρίγκιπας Χάρι, που υπηρέτησε για μια δεκαετία καθήκοντα αξιωματικού του βρετανικού στρατού, εκπροσωπούσε στην εκδήλωση αυτή την βασιλική οικογένεια, κάτι που κάνει από το 2013, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που η σύζυγός του βρέθηκε στο πλευρό του στο συγκεκριμένη εκδήλωση.

    Η 38χρονη Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιός, στάθηκε δίπλα στον πρίγκιπα Χάρι, αλλά όπως φαίνεται, ο 35χρονος πρίγκιπας ήθελε την Μέγκαν ακόμα πιο κοντά του, γλεφωντας της με ένα διακριτικό νεύμα ώστε να τον πλησίασε περισσότερο.

    Παράλληλα κατέθεσαν μικρούς ξύλινους σταυρούς, όπως είθισται, στο μνημείο με τις παπαρούνες, το λουλούδι, που αποτελεί το σύμβολο των πεσόντων στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, με πρώτο τον πρίγκιπα Χάρι και μετά την Μέγκαν Μαρκλ.

    Βέβαια αν και η δούκισσα του Σάσεξ, ήταν σοβαρή, με το κεφάλι σκυμμένο και τα μάτια κλειστά, χαμένη μέσα στις σκέψεις της, κατά την εκδήλωση μνήμης των πεσόντων, η εμφάνιση της δεν πέρασε απαρατήρητη.

    Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε μια άκρως χειμερινή και κομψή εμφάνιση με μίντι σκούρο μπλε παλτό του Philip Treacy αξίας 630 λιρών, συνδυάζοντας στους ίδιους χρωματικούς τόνους ένα velvet καπέλο με δίχτυ (όπως αρμόζει σε πένθιμες εκδηλώσεις), ψηλές δερμάτινες, μαύρες μπότες της σχεδιάστριας Tamara Mellon αξίας 620 λιρών, και μαύρα δερμάτινα γάντια. Ο πρίγκιπας Χάρι εμφανίστηκε στην εκδήλωση μνήμης με την στρατιωτική του στολή.



    ΣΧΟΛΙΑ