• Business Of Fashion

    Με εκθαμβωτικές τουαλέτες οι πριγκίπισσες Βικτόρια, Σοφία και Μαντλέν στο Παλάτι της Σουηδίας

    • NewsRoom


    Με αριστοκρατική λάμψη υποδέχτηκαν στο Παλάτι της Σουηδίας τους νικητές των βραβείων Νόμπελ, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

    Παραδοσιακά κάθε χρόνο μία ημέρα μετά την τελετή απονομής των βραβείων Νόμπελ, διοργανώνεται το King’s Dinner, το οποίο είναι ένα white-tie-ball, στο Παλάτι.

    Την παράσταση έκλεψαν οι τρεις πριγκίπισσες της Σουηδίας, Βικτόρια, Σοφία και Μαντλέν, οι οποίες εμφανίστηκαν φορώντας υπέρκομψες και μεγαλοπρεπείς τουαλέτες.

    Η πριγκίπισσα Βικτόρια τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με μία εκθαμβωτική κόκκινη τουαλέτα, δημιουργία του σουηδικού brand Pär Engsheden. Ο φιόγκος στο λαιμό και τα τεράστια puffy μανίκια έκαναν την πριγκίπισσα να ξεχωρίζει.

    Φυσικά, το κεφάλι της κοσμούσε μία εντυπωσιακή Laurel Wreath τιάρα.

    Από την άλλη, οι πριγκίπισσες Σοφία και Μαντλέν επέλεξαν δύο πιο διακριτικά, αλλά εξίσου εντυπωσιακά κομμάτια για την περίσταση.

    Η Σοφία φόρεσε ένα φλοράλ φόρεμα με διαφάνειες και κεντήματα της Ida Lanto και την διαμαντένια τιάρα του γάμου της.

    Επίσης φλοράλ, στους ίδιους τόνους απόχρωσης του ροζ φόρεσε η πριγκίπισσα Μαντλέν, από το brand Ida Sjöstedt.

    Από αξεσουάρ φόρεσε ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια με πέρλες, την Modern Fringe τιάρα της, ενώ κρατούσε ένα clutch από Bottega Veneta.

    Και οι τρεις γαλαζοαίματες είχαν τα μαλλιά τους πιασμένα σε έναν κομψό κότσο και φορούσαν κορδέλα, συνοδευόμενες από τους συντρόφους τους.



    ΣΧΟΛΙΑ