• Business Of Fashion

    Kendall x Kylie: Οι αδελφές Jenner ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους

    Kendall & Kylie Jenner


    Η πολυαναμενόμενη συνεργασία των αδελφών Jenner είναι γεγονός! Οι Kylie και Kendall Jenner ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια νέα συλλογή μακιγιάζ, με μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις να προορίζεται για καλό σκοπό.

    Οι διάσημες αδελφές Jenner λανσάρουν μια πλήρη συλλογή καλοκαιρινού μακιγιάζ με τίτλο KENDALL X KYLIE, που αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρσκευή 26 Ιουνίου από το brand της Kylie, Kylie Cosmetics.

    Μετά τον αναβρασμό που επικρατεί στις ΗΠΑ, με αφορμή την δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ, από λευκό αστυνομικό, το κορυφαίο μοντέλο και η μεγιστάνας στο χώρο της βιομηχανίας της ομορφιάς, σκοπεύουν να ενισχύσουν τις δράσεις φιλανθρωπικού οργανισμού που μάχεται συγκεκριμένα για τα δικαιώματα των μαύρων transexual.

    Η νέα συλλογή, που αναμένεται να γίνει sold out σε δευτερόλεπτα, περιλαμβάνει μια παλέτα σκιών για τα μάτια, face sticks, κραγιόν, λιπ γκλος, καθώς και το καινούργιο προϊόν, blotting powder, που υπόσχεται να εξαφανίσει τη γυαλάδα από το δέρμα.

    Κάιλι και Κένταλ Τζένερ

    Με ένα μοναδικό βίντεο, που ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, οι διάσημες αδελφές της οικογένειας Καρντάσιαν/Τζένερ προώθησαν τα καλλυντικά τους, αποσπώντας -γρήγορα και χωρίς περαιτέρω έξοδα για τη διαφήμιση- εκατομμύρια likes.

    Πρόσφατα, ντόρο γύρω από το όνομα της Kylie Jenner δημιούργησε το αμερικανικό περιοδικό Forbes, το οποίο αμφισβήτησε τον τίτλο «Νεώτερη Αυτοδημιούργητη Δισεκατομμυριούχος» που της είχε αποδώσει, τον Αύγουστο του 2018.

    Βέβαια, το γεγονός φαίνεται πως δεν πτοεί την μόλις 22χρονη μητέρα και επιχειρηματία, η οποία συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στον χώρο των καλλυντικών, χτίζοντας τη δική της προσωπική αυτοκρατορία, με λίγη βοήθεια από τις διάσημες αδελφές της, Kim, Kourtney & Khloe Kardashian και φυσικά την momager, Kris Jenner, από την οποία ξεκίνησαν όλα.

    Κρις Τζένερ, Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, Κλόε Καρντάσιαν και Κιμ Καρντάσιαν



    ΣΧΟΛΙΑ