• Business Of Fashion

    Κέιτ Μίντλετον: Το εντυπωσιακό φόρεμα από Alexander McQueen που έγινε sold out

    Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ


    Στα εθνικά χρώματα του Καναδά ντύθηκε η Κέιτ Μίντλετον, κατά τη διάρκεια βίντεο κλήσης που είχε μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Fraser στη Βρετανική Κολούμπια.

    Με αφορμή την Ημέρα του Καναδά, η δούκισσα του Κέιμπριτζ μαζί με τον Δούκα του Κέιμπριτζ και σύζυγό της, Ουίλιαμ συνομίλησαν με τους γιατρούς και τους νοσοοκόμους και άκουσαν τις εμπειρίες και τις δυσκολίες που έζησαν εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

    Μάλιστα, το βασιλικό ζευγάρι της Μεγάλης Βρετανίας εξέφρασε τον θαυμασμό του προς τους ίδιους, καθώς και την επιθυμία του να επισκεφτί μελλοντικά αυτοπροσώπως το νοσοκομείο.

    Όσον αφορά στο outfit της Κέιτ Μίντλετον, επέλεξε να φορέσει ένα ιδιαίτερο φόρεμα για την περίσταση με βασικά χρώματα, το κόκκινο και το λευκό προκειμένου να τιμήσει τον Καναδά.

    Πρόκειται για ένα μίνι tweed φόρεμα από τον αγαπημένο της σχεδιαστή, Alexander McQueen, με κοντό μανίκι και boucle-effect ύφασμα.

    Στιγμιότυπα από την βίντεο-κλήση έκαναν γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου, με το φόρεμα να κλέβει την παράσταση και να γίνεται sold out.

    Από την άλλη πλευρά, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επέλεξε ένα γαλάζιο λινό πουκάμισο.

    Ευδιάθετοι και χαμογελαστοί, ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ για ακόμα μια φορά απέσπασαν τον θαυμασμό και την αγάπη όλων.

    View this post on Instagram

    🇨🇦 On #CanadaDay we say thank you to frontline workers across the country for your amazing work protecting and supporting your communities. À l'occasion de la fête du #Canada, nous remercions les travailleurs de première ligne à travers tout le pays pour votre travail extraordinaire de protection et de soutien de vos collectivités. The Duke and Duchess spoke with staff at @FraserHealth’s Surrey Memorial Hospital in British Columbia to hear about their experiences working to combat the Covid-19 outbreak, and the unique challenges of providing care throughout the outbreak, including the impact on staff, patients and their families. Visit the link in our bio to watch more from their conversation 🎞️

    A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

    Alexander McQueen



    ΣΧΟΛΙΑ