• Business Of Fashion

    Κέιτ Μίντλετον: Με ένα συγκλονιστικό μιλιτέρ σύνολο σε επίσημη εκδήλωση με τους νέους «Fab 4» της Αγγλίας

    • NewsRoom

    Ο Δούκας και η Δούκισσα της Κορνουάλης, Κάρολος και Καμίλα με τον Δούκα και την Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Ουίλιαμ και Κέιτ


    Τη δική της στιλιστική πρόταση έκανε η Κέιτ Μίντλετον, σε πρόσφατη επίσημη εκδήλωση, όπου εμφανίστηκε φορώντας το πιο κομψό και σικ outfit.

    Μετά το σάλο με την έξοδο της Μέγκαν Μαρκλ από την Μεγάλη Βρετανία, όλα τα περιοδικά και σάιτ μόδας πλέον εστιάζουν αποκλειστικά στο στιλ της Κέιτ Μίντλετον.

    Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ επισκέφτηκε με τον σύζυγό της και Δούκα, Ουίλιαμ, και τους γονείς του, Δούκα και Δούκισσα της Κορνουάλης, Κάρολο και Καμίλα ένα κέντρο αποκατάστασης για τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων στο Nottinghamshire.

    Η Κέιτ επέλεξε ένα jacket σε μιλιτέρ στιλ και navy blue απόχρωση, που ταιριάζει άψογα με την περίσταση, αλλά και με το navy κοστούμι του Ουίλιαμ.

    Το σικ jacket είναι μια ξεχωριστή δημιουργία του αγαπημένου της βρετανικού brand Alexander McQueen, το οποίο κοστίζει περίπου 1.400 ευρώ, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο έγινε αμέσως sold out στην Μεγάλη Βρετανία.

    Ουίλιαμ και Κέιτ

    Στην ιστοσελίδα του Alexander McQueen αναφέρεται ότι το jacket είναι εμπνευσμένο από το στρατιωτικό στιλ διακοσμημένο με μεταλλικά κουμπιά στη μέση και το κολάρο.

    Η Δούκισσα συνδύασε το μοναδικό αυτό κομμάτι με μια navy φούστα, ένα μικρό τσαντάκι, μαύρες μπότες και γάντια.

    Όσο για το hair look της, έπιασε τα μισά μαλλιά πάνω και τα μισά κάτω.

    Σοβαρή και άκρως σικ τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

    Ο Δούκας και η Δούκισσα της Κορνουάλης, Κάρολος και Καμίλα με τον Δούκα και την Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Ουίλιαμ και Κέιτ

    Οι «Fab 4»



    ΣΧΟΛΙΑ