• Business Of Fashion

    Οι τάσεις στα φορέματα: 20+ προτάσεις για φθινόπωρο/χειμώνα

    • Μαργαρίτα Οικονόμου


    Το φόρεμα είναι ένα ρούχο τόσο για το καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα. Αρκεί να συνδυαστεί με τα κατάλληλα ρούχα για ένα ζεστό «layering» και τα κατάλληλα αξεσουάρ για να δημιουργηθεί μια εκθαμβωτική εμφάνιση που αποκλίνει από το βαρετό και το συνηθισμένο.

    Ανάλογα με τα υπόλοιπα αξεσουάρ και ρούχα, το φόρεμα μπορεί να μεταμορφωθεί από «girly look», σε «rock» και «edgy» εμφάνιση ή ακόμα και σε «boho chic». Η τελευταία είναι μια τάση που επικρατεί ιδιαίτερα για το φθινόπωρο/χειμώνα 2019-20, με τους σχεδιαστές διάσημων οίκων μόδας να τιμούν με το παραπάνω τα αέρινα boho φορέματα στις συλλογές τους, «παντρεύοντας» τα άλλοτε με cowboy μποτάκια ή slouchy μπότες και άλλοτε με statement κοσμήματα και μεγάλες ζώνες.

    Συνεπώς το φόρεμα ξαναγυρνάει πιο δυνατό από πότε κυριαρχώντας στις τάσεις και δίνοντας την ευκαιρία του πειραματισμού και της άνεσης. Αν και το στιλ «boho chic» φαντάζει δύσκολο για τις περισσότερες γυναίκες, ωστόσο πια είναι μια από τις πιο εύκολες επιλογές, καθώς τα πατρόν είναι ήδη έτοιμα, με μεγάλη ποικιλία στα σχέδια, στα χρώματα και στα κοψίματα.

    Για την απογείωση όμως του look προτείνεται μια ζώνη, ώστε να δώσει σχήμα στο φόρεμα και να τονίσει τη γυναικεία μέση. Μάλιστα, οι μπότες και τα μποτάκια σε «άλφα γραμμή», cowboy ή slouchy, είναι απαραίτητες για τα συγκεκριμένα αέρινα, boho φορέματα. Τέλος ένα δερμάτινο jacket και τα αγαπημένα σας κοσμήματα δίνουν την τελευταία υπογραφή για ένα τέλειο casual look για το γραφείο, την βόλτα αλλά και για ένα πιο βραδινό look.

    Παρακάτω προτείνονται μερικά boho chic φορέματα

     

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ