• Business Of Fashion

    Η νέα συλλογή της Monnalisa διηγείται μία χειμωνιάτικη ιστορία!

    • NewsRoom


    «Θα σας πω μια ιστορία με πρωταγωνιστές τα υπέροχα prints και τα πολυτελή υφάσματα…», η Monnalisa φαίνεται να λέει με την ολοκαίνουργια συλλογή της για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019, η οποία προκαλεί το θαυμασμό και την περιέργεια μικρών & μεγάλων, χάρη στα άκρως εντυπωσιακά σχέδια και υφάσματα που προτείνει.

    Ο διάσημος ιταλικός οίκος, διηγείται μία φρέσκια ιστορία με έντονο το lettering στοιχείο του χαρακτηριστικού Monnalisa logo. Θα το βρείτε παντού, από το τελείωμα των puffer παλτό, στους εντυπωσιακούς γιακάδες των πουκαμίσων, ως μπορντούρα στα μανίκια των φούτερς, στις κεντημένες κρυμμένες φράσεις στις ζώνες των ρομαντικών φορεμάτων αλλά και πιο διακριτικά όπως στα αρχικά των logos που κοσμούν τις πλεκτές ζακέτες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η νέα συλλογή δείχνει έντονο πάθος στο lettering και όχι μόνο!

    Αξιοσημείωτη παρουσία κατέχουν επίσης τα άκρως εντυπωσιακά toile de Jouy prints με τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα, τα ταρτάν υφάσματα με το παραδοσιακό κόκκινο σκωτσέζικο καρό και φυσικά οι κεντημένες floral λεπτομέρειες. Μία ακαταμάχητη συλλογή με παιχνίδισμα μεταξύ του άσπρου, του μαύρου, του σκούρου μπλε, του γκρι και του πορφυρού κόκκινου.

    Η Monnalisa συλλογή, ξεχωρίζει για τις εντυπωσιακές επιλογές σε ένδυση, υπόδηση και αξεσουάρ που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ηλικιών από bébé και βαπτιστικό έως και την ηλικία των 16 ετών, ακολουθώντας πάντα τις μοναδικές ανάγκες των παιδιών από την βρεφική ηλικία έως και την εφηβεία.

    Υπάρχουν πολλά εντυπωσιακά κομμάτια: τα πουκάμισα με την παγέτα, με βελούδινο κολάρο ή ποπλίνα με τούλινες λεπτομέρειες, τα ψηλόμεσα ταρτάν ή βελούδινα παντελόνια, τα εντυπωσιακά biker jackets από οικολογικό δέρμα, τα κεντημένα denim επίσης από οικολογικό δέρμα με χνουδωτή ή fleece λαιμόκοψη, οι πλισέ φούστες με τα χρώματα που κάνουν αντίθεση στις τσέπες ή οι τούλινες προσθήκες επάνω στις denim φούστες, τα γιλέκα με τις ρομαντικές συνθέσεις εμπνευσμένες από τη φύση, το υπέροχο μάλλινο παλτό με όψη που θυμίζει λούτρινο αρκουδάκι έτοιμο να υποδεχθεί τον χειμώνα ζεσταίνοντας τις μικρές δεσποινίδες.

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι η νέα Monnalisa συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019 κάνει το βαρύ χειμώνα να φαίνεται πιο ήπιος και γλυκός. Κομψά φορέματα για φανταχτερά Monnalisa κορίτσια, ακαταμάχητα παλτό, οικολογικές γούνες, πλεκτά κολάν και καλσόν με χαρούμενα prints που ζεσταίνουν τα πόδια, προσδίδουν κομψότητα σε κάθε εμφάνιση κάνοντας τον χειμώνα να δείχνει πιο όμορφος από ποτέ!

     



    ΣΧΟΛΙΑ