• Business Of Fashion

    Η Ναόμι Κάμπελ έγινε 50 ετών και μας θυμίζει πώς ξεκίνησαν όλα

    Ναόμι Κάμπελ


    Ανήμερα των γενεθλίων της, το θρυλικό μοντέλο Ναόμι Κάμπελ που κατέκτησε τις πασαρέλες, γιόρτασε την ξεχωριστή της ημέρα με μια αναδρομή στο παρελθόν.

    Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, η Ναόμι Κάμπελ έγινε αισίως 50 ετών, κάτι που η εμφάνισή της δεν μαρτυρά, καθώς παραμένει λαμπερή και πανέμορφη.

    Το γνωστό μοντέλο το οποίο έχει περπατήσει πολλά χιλιόμετρα στην πασαρέλα και έχει κάνει άπειρες φωτογραφήσεις τις δεκαετίες που βρίσκεται στον χώρο μας έδειξε από πού ξεκίνησαν όλα.

    Με μια σειρά από φωτογραφίες της, που ανέβασε στο Instagram, η Ναόμι Κάμπελ θυμάται από πού ξεκίνησε και πώς κατάφερε να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα, κατακτώντας τον κόσμο της μόδας.

    Το κοριτσάκι με το κίτρινο καρό φόρεμα, την μπαντάνα στα μαλλιά και το πλεκτό καλάθι με τα λουλούδια στα χέρια που θα δείτε παρακάτω έμελλε να γίνει μια από τις πιο επιδραστικές φιγούρες στο σύμπαν του μόντελινγκ εδώ και δεκαετίες.

    Στην πρώτη φωτογραφία, η Ναόμι ποζάρει 50 χρόνια πριν ενώ στην επόμενη, σε ηλικία 3 ετών. Παίζει με τον φακό και κάνει ταυτόχρονα μια μυστική συμφωνία με αυτόν: να την ακολουθεί στα βήματά της στο μέλλον.

    Ο φακός τήρησε την υπόσχεσή του και την τράβηξε χιλιάδες φορές μέχρι και σήμερα.

    Στο τρίτο ποστ της στο Instagram, η Ναόμι μοιράζεται φωτογραφίες από την εφηβική της ηλικία: τότε το βλέμμα της είχε αρχίσει να μαρτυρά την φιλοδοξία της και την ακλόνητη πίστη της ότι θα κατάφερνε να ξεχωρίσει.

    Δείτε τις εικόνες:

    View this post on Instagram

    Me at 3 💛

    A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

    View this post on Instagram

    Where it all began ❤️ #STEVEN MEISEL

    A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

     



    ΣΧΟΛΙΑ