• Business Of Fashion

    Γιατί μετάνιωσε η Κέιτ Μίντλετον για το σύνολο που φόρεσε ανήμερα των Χριστουγέννων

    • NewsRoom


    Μπορεί για τους περισσότερους η Κέιτ Μίντλετον να είναι η «επιτομή του στυλ», ένα ίνδαλμα που οποιαδήποτε τάση κι αν επιλέξει να φορέσει σπεύδουν να την επιδοκιμάσουν και να την ακολουθήσουν. Η ίδια, όμως, έχει πολλές φορές δισταγμούς για τα σύνολα που επιλέγει. Κάτι τέτοιο συνέβη και με εκείνο των φετινών Χριστουγέννων.

    Βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως το εκπληκτικό και πολύ κομψό παλτό που φόρεσε η δούκισσα του Κέιμπριτζ στην εκκλησία της Αγίας Μαγδαληνής για τη Χριστουγεννιάτικη λειτουργία δεν ήταν η καλύτερη επιλογή για εκείνη. Η Κέιτ επέλεξε ένα  γκρι σταυρωτό παλτό με γούνα στις μανσέτες και στο γιακά, με μια φαρδιά ζώνη στην μέση από το brand Catherine Walker. Η ίδια είχε ολοκληρώσει τη γιορτινή και σικ εμφάνιση της με ένα καπέλο Lock & Co Hatters, Kiki McDonough σκουλαρίκια και γόβες σε κυπαρισσί χρώμα (όπως και το καπέλο της) από το brand Emmy London.

    Παρά το γεγονός ότι το σύνολό της ήταν για άλλη  μια φορά πολύ κομψό, η ίδια φέρεται πως το μετάνιωσε για ένα απλό λόγο. Ήταν πολύ ζεστό!

    Η «πληροφορία» προήλθε από μια θαυμάστριά της, που κατάφερε μαζί με την κόρη της να ανταλλάξει εκείνη την ημέρα λίγες κουβέντες με τη δούκισσα του Κέιμπριτζ. «Η Κέιτ μιλούσε στην κόρη μου για ρούχα και έλεγε ότι ζεσταινόταν πάρα πολύ με αυτό που φορούσε. Χαρακτηριστικά τόνισε ότι δεν έπρεπε να το φορέσει αυτό το σύνολο», δήλωσε η γυναίκα στη βρετανική εφημερίδα «Metro UK».

    «Μιλούσα με τη Σάρλοτ για κούκλες και η κόρη μου για μόδα με την Κέιτ. Κράτησε μόλις ένα λεπτό αλλά δεν ήταν κάτι ψεύτικο. Ήταν σαν να μιλάει η κόρη μου με μια φίλη της. Είναι εντελώς διαφορετικοί με τον κόσμο από ότι με τον Τύπο», σχολίασε η γυναίκα αναφερόμενη στη συμπεριφορά της δούκισσας του Κέιμπριτζ, που αναφέρεται συχνά και ως μια «βασίλισσα εν αναμονή».



    ΣΧΟΛΙΑ