• Business Of Fashion

    Executive look of the day: Easter mood


    Κόκκινο και μαύρο. Πολύ ιδιαίτερος συνδυασμός χρωμάτων. Όλες οι διαβολικές φιγούρες στην ιστορία της ανθρωπότητας παριστάνονται με ένα από τα δύο ή και τα δύο χρώματα μαζί… Συνδυασμός για τον οποίον έχουν γραφτεί βιβλία… («Le Rouge et le Noir»,  Stendhal, πολύ αγαπημένο) αλλά και τραγούδια («En rouge et noir», Jeanne Mas, επίσης αγαπημένο 80’s).

    Μου αρέσει πάρα πολύ το κόκκινο και ως μελαχρινή είναι ένα χρώμα το οποίο νομίζω ότι μου πηγαίνει και το φοράω τόσο με μαύρο (συνήθως το χειμώνα) όσο και με άσπρο παντελόνι (καλοκαίρι)…

    Το μπλουζάκι αυτό είναι Loft by Ann Taylor αγορασμένο Online από Αμερική, όπως και το κρεμαστό το οποίο είναι απλό με μαύρες μεγάλες χάντρες… Το μπλουζάκι έχει ένα υπέροχο φωτεινό λαμπερό κόκκινο, αυτό που έχει ο κόκκινος μαρκαδόρος όταν ζωγραφίζουμε! Είναι πολύ ελαφρύ ύφασμα, λίγο κοφτό στους ώμους και κάνει υπέροχες πιέτες κάθετες, οι οποίες, λίγο κάτω από την μέση, αλλάζουν και γίνονται πιο φαρδιές. Είναι ριχτό και είναι ό,τι πρέπει τώρα μετά το Πάσχα που το ρίξαμε λίγο έξω με το φαγητό!

    Το παντελόνι είναι και αυτό αγορασμένο Online από Αμερική και παρότι θα έλεγε κανείς ότι δεν υπάρχει λόγος να αγοράσει κανείς ένα απλό μαύρο παντελόνι από το εξωτερικό, η συγκεκριμένη εταιρεία, η NewYork and company, βγάζει μία σειρά παντελόνια που λέγονται 7th avenue pants, τα οποία σε όλα σχεδόν τα σχέδια μου ταιριάζουν τέλεια.

    Επειδή έχω λεπτή μέση και καμπύλες, δυσκολεύομαι πολύ να βρω παντελόνι που να μου εφαρμόζει και στην περιφέρεια και στη μέση. Η συγκεκριμένη εταιρεία όμως το έχει καταφέρει. Εφόσον ξέρω λοιπόν το νούμερό μου, με βγάζει από την ταλαιπωρία του να ψάχνω το σωστό παντελόνι και από την απογοήτευση του να μη μου ταιριάζει αυτό που πιθανόν να μου αρέσει.

    Οι γόβες είναι καστόρινες Nine West, αναπαυτικές, παρότι είναι ψηλές, γιατί έχουν ένα ωραίο τετράγωνο τακούνι και είναι σχετικά στρογγυλεμένες μπροστά (Denton ονομάζεται το μοντέλο). Επειδή τα παπούτσια τα φοράω πολλές ώρες, όταν βρω κάποιο ζευγάρι που με βολεύει, το αποκτώ σε όσα χρώματα μπορώ. Τις συγκεκριμένες τις έχω και σε ένα υπέροχο nude.

    Η τσάντα, η οποία μπορεί να κρατηθεί μέρα ή νύχτα εντός ή εκτός γραφείου, είναι Prada κλασσική μαύρη δερμάτινη, αγορασμένη στο Λονδίνο πριν από τουλάχιστον 10 χρόνια. Μία επένδυση που δεν έχω μετανιώσει ποτέ, γιατί την έχω ευχαριστηθεί ιδιαίτερα.

    Ακολουθήστε την Working in Style στην σελίδα της στο Instagram. 



    ΣΧΟΛΙΑ