Menu
0.48%
Τζίρος: 200.00 εκατ.

ΗΠΑ: Πλήγμα σε πλοίο που χρησιμοποιούσαν τα καρτέλ ναρκωτικών στον Ειρηνικό

Business Of Fashion

Αποχωρεί από την Vogue International η Σούζι Μένκες

Βικτόρια Μπέκαμ, Σούζι Μένκες και Ραλφ Λόρεν
Comments

Η Σούζι Μένκες (Suzy Menkes) αποχωρεί από τον ρόλο της ως συντάκτρια της Vogue International.

Η Βρετανίδα δημοσιογράφος και κριτικός μόδας, δήλωσε στο Business of Fashion ότι «είναι ώρα για μια νέα περιπέτεια» και χαρακτήρισε το τρέχον πολιτιστικό κλίμα ως ώρα προβληματισμού.

Η Μένκες πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει να «γράφει, να δημοσιεύει, να ηχογραφεί και να ενώνει τη βιομηχανία» στο website της και μέσω Instagram, όπου έχει περισσότερους από 500.000 ακόλουθους.

Ως συνέπεια της αποχώρησης της Μένκες, ο Condé Nast International ακυρώνει το ετήσιο συνέδριο Condé Nast Luxury Conference, εκδήλωση της οποίας ήταν επικεφαλής τα τελευταία πέντε χρόνια.

Τα άρθρα της δημοσιεύονταν σε 21 διεθνείς εκδόσεις της Vogue και μεταφράζονταν σε 15 γλώσσες.

Ως μία από τις πιο υψηλού προφίλ και ανεξάρτητες φωνές της μόδας, η Σούζι Μένκες ήταν μία από τις γνωστές δημοσιογράφους της Vogue.

Πριν από την προσχώρηση στον Condé Nast International, πέρασε 26 χρόνια στην International Herald Tribune, τώρα International New York Times, όπου αναδείχθηκε σε μια από τις σημαντικότερες δημοσιογράφους και κριτικούς που κάλυπταν τον κλάδο της μόδας.

Η Μένκες θα εγκαταλείψει επίσημα τη Vogue International τον Οκτώβριο. Πριν από την αποχώρηση θα καλύψει τις προσεχείς επιδείξεις μόδας, διαδικτυακές ή φυσικές, των συλλογών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 τον Σεπτέμβριο.

Τα σχόλιο της Μένκες τις δεκαετίες της ως κριτικός μόδας είναι θρυλικές. Της απαγορεύτηκε να είναι παρούσα στις επιδείξεις μόδας του LVMH το 2001 για την κριτική της. Συνεισφέροντας ως αρθρογράφος στο περιοδικό T των New York Times, η δημοσιογράφος έγραψε επίσης επικριτικά σχόλια για τους bloggers μόδας το 2013, αποκαλώντας τους «τσίρκο μόδας».

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος αναλαμβάνει αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος στον Όμιλο ΣΚΑΪ
Beyoncé: Δωρεά 1 εκατ. δολαρίων στους πληγέντες του σεισμού στην Κολομβία
Ντόλι Πάρτον: Από τη φτώχεια σε μια επιχειρηματική αυτοκρατορία του μισού δισ. δολαρίων
Φαίη Σκορδά: Επιστρέφει στον ANT1
Τρία και τέσσερα πακέτα συνδρομών… για μία μπάλα! Πόσο κοστίζει να δεις ποδόσφαιρο
Άννα Βίσση – Δήμητρα Κούστα: Το φωτογραφικό άλμπουμ του καλοκαιριού τους με φόντο το… Αιγαίο
Συνελήφθη σύζυγος γνωστής τηλεοπτικής δημοσιογράφου μετά την καταγγελία της για ενδοοικογενειακή βία
Πρίγκιπας Χάρι, Έλτον Τζον και Λιζ Χάρλεϊ έχασαν δικαστική μάχη και θα πληρώσουν 9,5 εκατ. λίρες στην Daily Mail
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν επιστρέφουν στη Βρετανία μετά από έξι χρόνια Megxit
Ο ΣΚΑΪ καλωσορίζει τη Μίνα Καραμήτρου – Η ανακοίνωση του σταθμού